У Франківську з вікна сходової 10 поверху випала п’яна жінка

В даний час жінка – в реанімації Івано-Франківської обласної лікарні. Медики успішно прооперували переломи, але від прогнозу ще утримуються.

У патрульну поліцію Франківська виклик надійшов вчора о 23:49. На Целевича, 10 з вікна багатоповерхівки впала жінка. Падаючи, вона пробила дашок підїзду.

На місці патрульні з`ясували що потерпілу забрала “швидка допомога”.

Під вікнами будинку було знайдено її речі та ключі. У під`їзді між дев`ятим і десятим поверхами було відчинене вікно – на підвіконні стояли сигарети та запальничка. А також пляшка горілки та пиво.

Патрульні зясували, що 30-річна жінка мешкає на другому поверсі цьго ж будинку.

Поліцейським вдалося зв`язатися з вітчимом потерпілої, той повідомив, що жінка зловживає алкоголем та перебуває на обліку в обласному наркодиспансері. Він повідомив, що її сестра напередодні забрала 6-річну доньку потерпілої до себе через те, що жінка знаходилась у стані сильного алкогольного сп`яніння.

Як повідомили в секторі комунікцаії обласної поліції, жінка отримала важкі травми – забій внутрішніх органів, закриту черепоно-мозкову травму, переломи сегна. В обласній лікарні її прооперували. Лікарі кажуть, що операції пройшли успішно, але ще утримуються від прогнозів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.