НОВИНА ЯКА НЕ МОЖЕ НЕ РАДУВАТИ! Останнє попередження українським баригам від світових лідерів (Заява)

В Україні реформи відбуваються але дуже і дуже повільно. Влада повинна зосередитися на боротьбі з корупцією а не розповідати нам казки. Про це заявив глава британського МЗС Борис Джонсон, відкриваючи в Лондоні конференцію з питань реформ в Україні повідомляє Elise

«Уряд повинен просувати реформи і в сфері боротьби з корупцією. Постійно ми чуємо мантру і брехня про те, що Україна провела більше реформ за 3 роки після Революції гідності, ніж за попередні два десятка років », – сказав Джонсон.

За його словами, в світі є занепокоєння, що антикорупційна реформа загальмовуються, що недостатній прогрес у створенні антикорупційних судів, наборі суддів Верховного суду.

«Бачимо сигнали від громадянського суспільства, від простих людей з приводу страшної корупції і всі погоджуються, що нам потрібно робити більше, щоб підтримати ці зміни і відповісти на прагнення тих, хто стояв під кулями снайперів на Майдані. Корупцію повинно бути подолано у всіх секторах. Робота НАБУ і інших антикорупційних органів матиме сенс тільки тоді, коли винні постануть перед судом. І ми більше не будемо попереджати! Або українська влада діє, або іде », – підкреслив держсекретар Великобританії у закордонних справах та справах співдружності.

Раніше жорсткий сигнал українським баригам у владі пішов з США:

Порошенко заробив сьогодні дзвінку і заслужену ляпас з США. Заступник держсекретаря Вільям Браунфілд, що представляє Сполучені Штати на міжнародній конференції з питань реформ в Україні, попередив, що Україна втратить підтримку його країни, якщо українська влада не почне, нарешті, реально боротися з корупцією, а не пудрити очі через пропаганду.

У короткому виступі на відкритій частині конференції він підкреслив, що США «вражені» готовністю України протидіяти зовнішнім викликам і визнають успішне виконання окремих завдань щодо проведення реформ, передає «Європейська правда«.

Читайте також  "В атлічіє ат х*йов": скандальний депутат-мастурбатор Кива грубо принизив жінку у Верховній Раді (відео)

«Створені нові органи – НАБУ, САП і нова патрульна поліція, які отримали нашу рішучу підтримку».

У той же час, він зробив акцент на ключовій проблемі, що викликає велике занепокоєння Вашингтона.

«Я можу тільки повторити слова держсекретаря США Рекса Тіллерсона, які він сказав на останній міністерській зустрічі НАТО (в квітні): нам немає сенсу боротися за тіло української держави, в тому числі на Сході, якщо воно втратить свою душу через корупцію. Ми чітко розуміємо, що українці стали заручниками в цій ситуації і якщо буде потрібно, ми допоможемо, в тому числі і в боротьбі з корумпованою владою », – заявив Браунфілд.

Видання в цьому ключі нагадує, що США послідовно критикують офіційний Київ за недостатні зусилля у протидії корупції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.