Потрійна ДТП на дорозі Тернопіль-Івано-Франківськ

Потрійна ДТП трапилась 28.08.2017 на автодорозі Тернопіль – Івано-Франківськ. О  18:20  автомобіль Мітсубіші Педжеро рухався в напрямку с. Клубівці та здійснював обгін автомобіля ВАЗ 2107 під керуванням 48-річного  жителя. с. Степове, Підгаєцького району Тернопільської області.

Він виїхав  на смугу зустрічного руху та після випередження вищевказаного автомобіля, різко повернувся на свою смугу руху, змусивши водія автомобіля ВАЗ 2107 різко загальмувати, щоб останній не допустив зіткнення із ним. В результаті екстренного гальмування, автомобіль РЕНО КЕНГО під керуванням 39-річного івано-франківця, який рухався позаду  ВАЗ 2107, в’їхав у попередній  автомобіль,  а РЕНО КЕНГО, яким керував  21-річний житель с. Вістря, Монастириського району, Тернопільської області, в’їхав у попереднє РЕНО КЕНГО.

В результаті ДТП, немовля, 2017р.н, яке знаходилось у машині ВАЗ 2107,  отримало тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин обох гомілок, оглянуте лікарями Тлумацької ЦРЛ та відпущене додому; його матір отримала тілесні ушкодження у вигляді забою правого колінного суглобу, оглянута лікарями та відпущена додому.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.