Вчитель пояснить урок через ґаджет: івано-франківським школярам презентували підручники майбутнього (ФОТО)

28 серпня, в Івано-Франківську презентували нові мультимедійні навчально-методичні матеріали для початкової та середньої школи чернігівського видавництва «КМ Медіа». Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на Місто.

Книжка як носій інформації програє мультимедійним ресурсам, але наразі ринок не готовий до повного переходу на цифровий варіант. Відтак, поки що це роблять лише частково, поєднуючи паперову книжку з ґаджетом.

 

 

Суть проекту полягає в тому, шо дитина, не розуміючи певного матеріалу в книжці, може скористатися мобільним додатком «KM Media Bookshelf». Він дозволяє просканувати QR-КОД на сторінці книги, після чого відкриється відео, в якому вчителі пояснюють ту чи іншу тему. Школяр може переглянути анімаційне відео, повністю розраховане на самостійне навчання учня, або розгорнутий коментар вчителя, який суттєво доповнить матеріал книжки. Однак відео транслюється російською мовою, адже програма розрахована не лише на україномовних дітей.

Представник видавництва Євген Халімон запевняє, що ці книги – підручники нового покоління. Вони виручать батьків, які матеріально не можуть дозволити собі репетиторів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.