ЦЕ КІНЕЦЬ! Надійшло повідомлення, що Росія почала виводити свої війська з Донбасу

Російська Федерація вже почала виводити власні війська з окупованих територій Донбасу, а наступного року будь-яка фінансова підтримка ОРДЛО буде припинена, передає Корупція.Інфо

 

Таку думку висловив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак.

“Наступного року Росія не планує платити за утримання окремих районів Донецької і Луганської областей – така в мене є інформація. З неконтрольованої території почали вивозити окреме – особливо цінне – військове обладнання. Частина керівництва ОРДЛО шукає собі житло деінде… І так далі – такої інформації дуже багато”, – зазначив він.

 

“За розрахунками, у 2018 році Росія піде. Причому, при своїх розрахунках, щось схоже на ті санкції, які вже були підписані та майже вступили в силу, на це теж був розрахунок. Щось подібне буде. Єдине що, на наш погляд, цей процес трошечки відтермінувала блокада (ОРДЛО)”, – сказав Гримчак.

“Таке було з багатьох причин, починаючи з того, що бюджет України недоотримав деяких досить серйозних грошей. У нас за перший квартал десь 2,3% – зростання ВВП, а розрахунок був до 4%. Оці десь 1,5% ми втратили за рахунок блокади”, – додав він.

При цьому, на думку Гримчака, в листопаді може статися “останній бій за Україну”.

“Єдине що, є такі підозри, що останній такий бій за Україну буде, мабуть, у листопаді – це коли (Росія) спробує активізувати все, що у неї є для того, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні заради того, щоби не виходити (з Донбасу)”, – заявив він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.