Джамала в шоці і ледь не впала: стало відомо, як Порошенко привітав співачку з Днем народження

У неділю, 27 серпня, українська співачка кримськотатарського походження Джамала (справжнє ім’я – Сусана Джамаладінова) відзначає свій 34-й день народження, передає Корупція.Інфо

Зворушливе привітання на своїй сторінці у соцмережі Facebook опублікував президент України Петро Порошенко.

“Спасибі, Джамало, за твої пісні, які зачаровують серця людей в усьому світі. З Днем народження тебе, Джамало!” – написав він.

 

Творча кар’єра Джамали почалися ще в 2001 році. До 2017 року вона записала і випустила три студійні альбоми, один концертний і два міні-альбоми, до яких увійшли пісні англійською, українською, російською та кримськотатарською мовами.

У 2013 році знялася в фільмах “Поводир” українського режисера Олеся Саніна та “Поліна” франко-бельгійського режисера Оліаса Барко.

У 2009 році здобула перемогу на восьмому міжнародному конкурсі “Нова хвиля” в Юрмалі. Отримала чотири статуетки української музичної премії YUNA, дві премії ELLE Style Award. Також має нагороди таких премій, як “Людина року”, “Best Fashion Awards”, Red Apple Awards, Eurostory Awards, Marcel Bezençon Award і Cosmopolitan Awards.

Особливу популярність отримала в 2016 році, після того як здобула перемогу на 61-му конкурсі пісні “Євробачення” в Стокгольмі з піснею “1944”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.