Прикарпатець, який вийшов по “Закону Савченко” обікрав будинок

До чергової частини Рожнятівського відділення поліції звернувся 24-річний мешканець районного центру та повідомив про те, що поки був на заробітках невідома особа проникла до його будинку та викрала фотоапарат марки “Нікон”, вартістю близько 13 тисяч гривень.

В ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявився 23-річний мешканець одного із сіл району, інформує Фіртка із посиланням на прес-службу поліції області.

Як з’ясувалось, зловмисник раніше спеціалізувався на крадіжках з будинків і, підійшовши до житла потерпілого, знайшов у схованці ключі й потрапив до приміщення. В будинку знайшов фотоапарат та викрав його. Наступного ж дня поцуплене продав за 3900 гривень, а виручені кошти витратив на власні потреби.

Крім того, декілька місяців тому зловмисник вийшов з місць позбавлення волі за «Законом Савченко», де перебував за скоєння крадіжок та грабежів. Наразі правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.