Історії про втрату невинності після весілля – смішні, романтичні і навіть трагічні!

Швидко і соромно.

 

У 21 столітті може здатися, що зберігати свою цноту для першої шлюбної ночі нерозумно, передає Ukr.Media.

Однак для багатьох це правило не відголоски з минулого, а реальність. Комусь займатися сексом до весілля не дозволяє виховання, іншим — релігія, третім — принципи. Однак якими б мотивами ви не керувалися, ніколи не вийде вгадати, яким буде перший раз.

Користувачі  запропонували поділитися своїм досвідом тих, хто пішов до вівтаря незайманою або незайманим. Історії виявилися абсолютно різними — смішними, романтичними і навіть трагічними.

 

«Це було швидко, я розчарувався, і мені було соромно».

«Ми з дружиною були незайманими. У шлюбну ніч ми сильно хвилювалися. Потім вона зізналася, що спочатку їй було боляче, але це минуло. Люблю її безмежно, ми вже майже вісім місяців одружені».

«У нас була приголомшлива весілля, після чого ми поїхали в готель. Я одягла нову шовкову білизну, а він увімкнув радіо. Ми розуміли, що повинні зробити це, але чомусь нам було смішно, ми хихикали. У ту ніч ми переспали три рази, і кожного разу по радіо грала одна і та ж пісня! Це було 35 років тому. І досі ми зі сміхом біжимо в ліжко, якщо чуємо ту саму пісню».

«Це було приголомшливо! Ми з чоловіком обоє були незайманими, але нам це не завадило. У мене немає ніяких скарг!»

«Це було жахливо безглуздо. Нам було по 19 років, і ми майже не знали один одного. Ми так і не переспали, але нікому про це не говорили. Через місяць спільного життя ми розбіглися в різні сторони. Пізніше я зустрів іншу дівчину, з якою хотів одружується. Однак для цього мені потрібно було анулювати попередній шлюб. Коли я зайнявся цим питанням, то зрозумів, що моя перша дружина померла».

Читайте також  “Щодня вранці Люда йде на клaдoвище до синів. Одна тінь від неї лишилася”: стрaшнi подробиці зaгибeлі дітей на Волині

 

«Мій перший раз був, напевно, як у всіх: це було швидко, боляче і без особливого задоволення».

«Вийшло погано. Вона була дуже напружена, тому що всі говорили їй, що це дуже боляче. Зате вранці вийшло дуже навіть нічого!»

«Мій чоловік був чудовий! Він допоміг мені зняти сукню, запропонував прийняти гарячу ванну, яку прикрасив свічками, і залишив мене одну на 15 хвилин. Я розслабилася і покликала його до себе. Ми відмінно розслабилися в джакузі, побачили себе голими. Секс у нас був не в цю ніч».

«Це були найкращі 30 секунд в моєму житті! Шкода тільки, що дружина не оцінила».

«Можливо, таке рідко трапляється, але це було незабутньо. Ми довели один одному, як багато наша любов означає одне для одного. Я впевнена, що варто чекати до весілля».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.