“Підняла ніж і тричі вдарила”: на Рівненщині сталася кривава різанина, троє чоловіків стікали кров’ю, від подробиць мозок закипає

Вчора біля Усті на вулиці Набережній виник конфлікт між двома компаніями, які там відпочивали. Словесна перепалка переросла в бійку.

Сорокасемирічний чоловік з Квасилова завдав кілька удів ножем в тулуб 30-річному рівнянину. Після цього ще один удар, іншому 30-річному чоловікові. 25-річна подруга потерпілих, яка була свідком кривавого конфлікту, підняла ніж, котрий викинув нападник, та тричі вдарила ним 32-річного товариша зловмисника. 30-річний рівнянин помер у кареті швидкої медичної допомоги, двох інших доставили у реанімаційне відділення Рівненської міської лікарні.

У поліції повідомили,  зловмисника затримали бійці роти особливого призначення на залізничному вокзалі, коли той втікав з місця злочину. Чоловіка затримали та відправили в ізолятор тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного вбивства та замаху на вбивство. Також вирішується питання і про повідомлення про підозру 25-річній рівнянці за вчинення тяжкого тілесного ушкодження.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.