У Путіна є ще план руйнування України без єдиного пострілу – військовий експерт

Військовий експерт Святослав Стеценко на своїй сторінці в Facebook поділився своїми міркуваннями щодо плану Путіна по дестабілізації ситуації в Україні.

Як пише експерт, президент РФ Володимир Путін робить ставку не тільки на військове вторгнення в Україну, а й на підрив України зсередини. Зокрема, Путін не проти того, щоб Ахметов та інші олігархи зберегли свої активи, вплив на законодавчу, виконавчу і судову владу, а також всі антиукраїнські, промосковські сили зберегли свої доходи і місце в політиці. За планом Путіна, замість нинішньої влади повинна прийти нова влада, яка буде активніше співпрацювати з кримінальним світом. Подальше зрощення української влади з кримінальним світом.

Також мета Путіна – зменшення реальних доходів більшості населення і їх рівня життя до нижнього рівня піраміди Маслоу. Всі, хто незадоволений такими діями влади, оголошуються агентами Путіна, їх репресує українська влада, а далі слід зменшення свобод в Україні, посилення репресивного апарату. Ну, а далі вже завдання Кремля – маргіналізувати всіх незалежних від влади супротивників Московії і противників олігархату і стимулювати виїхати з України всіх активних, підприємливих, освічених.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.