Сенсаційне пророцтво карпатського мольфара Нечая для України. До мурашок (ВІДЕО)

Чи не найвідомішим мольфаром був Михайло Нечай. Його навіть називають останнім мольфаром Карпат. Він вважався могутнім магом і цілителем. Дивовижні здібності проявилися у нього ще з дитинства – кровотечу він міг зупинити одним лише поглядом. Його бабуся, що володіла магічними здібностями, взялася за навчання внука. Мольфари передають свої знання учням.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Популярність до Михайла Нечая прийшла у кінці 1980-х: його, нібито, запросили забезпечувати гарну погоду на фестивалі “Червона Рута”. Збиралися хмари, накрапав дощ, але варто було мольфарові з’явитися – і відразу виглянуло сонце. Кожен день біля будинку Михайла Нечая у селі Верхній Ясенів Верховинського району шикувалися черги бажаючих потрапити на прийом. І він нікому не відмовляв.

Чорний кіт Млинцур завжди був вірним супутником карпатського мага. Він зник відразу після смерті свого господаря.

Відомий мольфар, який називав себе предком легендарного полководця і козака-характерника Данила Нечая, пішов з життя трагічно. У 2011 році він загинув від рук психічно неврівноваженої людини, так і не передавши нікому своїх знань. Мольфар Нечай прожив 81 рік. Незадовго до своєї смерті карпатський маг пророчив великі випробування, які випадуть на долю України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.