Скандал в одному з відомих готелів Буковеля: Хамське поводження персоналу і відсутність будь-якого сервісу за скажені гроші

Користувач соціальної мережі Facebook Марина Хоменко поділилася на своїй сторінці інформацією про один із готелів Буковеля.

В пошуках гарного місця в Буковелі, потрапили в найжахливіший готель з найжахливішим відношенням до клієнта! При вартості номеру в 2200 грн, при гарній рекламі і гарних фотках в соцмережах- просто жахлива поведінка персоналу! За час проживання – жодного прибирання в номері!

В номері чути всіх, хто проживає на всьому цьому поверсі, і на 2-х сусідніх поверхах! На сніданку – замість сирників без попередження приносять оладки зі словами “вибачте, сир закінчився”, сніданки жахливі, салат не свіжий, обслуговування на сніданках жахливе, якість сніданку дуже низька!

При виселенні в 12-00 попросили звільнити відпочинкову територію біля басейну готелю, тобто після того, як Ви звільняєте номер- перебування в зоні відпочинку є платним (200 грн з чоловіка), але про такі умови перебування ні на сайті, ні на рецепшені повідомлення не має!

Але фішкою стала поведінка власників! При проханні на рецепшені надати нам книгу скарг і пропозицій, щоб записати свої побажання і відгуки- розігрався справжній скандал! Надали книгу не прошиту, не підписану, просто чисту!

Після того, як я попросила зустрічі з адміністратором готелю- привели дівчинку в пляжному вбранні, якій років 25, яка представилася власницею комплексу, але категорично не бажала назвати своє ім’я! Ця особа мені з хамовитою посмішкою повідомила, що у них не має книги скарг!!!

Саме цікаве було тоді, коли ввечері задзвонив телефон, в телефоні чоловічий голос мені представився теж власником, а саме батьком тієї Гуменюк Соломії Іванівни з міста Коломиї, і почав мені погрожувати, що у випадку висвітлення мною ситуаціі в соцмережах- він зі мною буде розбиратися!!!

Читайте також  Вже дíйшло до мíжнародного скандалу! Вночí нa пoльcькo-yкpaїнcькoмy кopдoнí нa cтoянцí загинув yкpaїнcькuй вoдíй…

Тому, щоб Ви не псували свій відпочинок за свої гроші- не їдьте в готель Gasthaus в Буковелі, бо ще такого хамла в горах не зустрічала! Перепостіть будь ласка мій пост, бо ж не можуть бути погрози вуйка з Коломиї даремними!!!

Кидаю Вам маленький кусочок того, як ведуть себе власники готелю Gasthauc в Буковелі! Це лише частина тієї переписки, яку я отримала щойно за власні гроші, заплачені в їхньому жахливою закладі!!! Передайте десятому:не хочете проблем- не їдьте в це місце, там людей мають за бидло! Пишуть мені вночі, в 22-30, я просто вражена! Це це є такі відсталі від культури люди?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.