Директора Бурштинської ТЕС, котрий потрапив у жахливу ДТП, ще місяць проведе у лікарні

6 липня близько 8.00 ранку на автодорозі “Івано-Франківськ – Львів” в селі Ямниця трапилась смертельна ДТП. Зіткнулися “Деу Ланос” і “Фольксваген Пасат”. Водій “Деу” загинув на місці ДТП.

За кермом автомобіля “Фольксваген Пасат” перебував директор Бурштинської ТЕС Андрій Шувар. Наразі, він з різного роду політравмами перебуває в обласній лікарні.

Андрія Шувара отримав досить серйозні травми обох ніг, зламано чотири ребра, забій грудної клітки та черевної порожнини. Йому вже зробили кілька операцій.

Як стало відомо Фіртці, за прогнозами медиків, Шувару доведеться ще місяць провести у лікарняній палаті.

Як відомо, загиблим водієм в ДТП є 27-річний мешканець Богородчан – гравець футбольного клубу “Оскар” Роман Стоцький.

Довідка:

Андрій Шувар – за фахом інженер-теплоенергетик, здобув освіту в Національному університеті “Львівська політехніка” та Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу.

В енергетичній галузі працює 20 років, пройшов професійний шлях від чергового електромонтера електричного цеху до начальника зміни станції, начальника електричного цеху Бурштинської ТЕС. З 2005 року обіймав посаду директора ДТЕК Добротвірської ТЕС. З 2014 року – директор Бурштинської ТЕС. Депутат Івано-Франківської облради від ВО “Батьківщина”.

Увійшов до десятки кращих топ-менеджерів України за результатами “Рейтингу найбільших. Кращі менеджери України”, який провів Інтернет портал Delo.UA в 2014 році.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.