В Івано-Франківську презентували соціальний ролик про п’яних водіїв на дорогах (відео)

У четвер, 13 липня, в обласному центрі Прикарпаття відбулася презентація соціального ролика “П’яний водій – вбивця!” про непоправні наслідки дорожньо-транспортних пригод, які трапляються через нетверезих водіїв.

За словами автора, франківського журналіста та оператора Юрія Паливоди, мета ролика – привернути увагу, щоб люди не пили за кермом. Адже в нинішній час багато аварій трапляються через нетверезих водіїв, повідомляє WestNews.

На зустріч, яка відбулася в громадському ресторані «Urban Space 100», завітав очільник франківської поліції Дмитро Міхалець.

«Ідея прийшла коли був в дорозі і читав статтю “Дорога п’яних людей”, мене злить безвідповідальність водіїв», – наголосив під час презентації Юрій Паливода.

«Історія така: п’яний водій в’їхав в інший автомобіль, з п’яним нічого на сталося, я зробив новину з цього, потім виявилося, що це був родич мого знайомого, просив зняти новину, але я не зняв, в цьому іронія, розумієте?», – долав автор, наголошуючи, що зняв та змонтував відео за два дні.

Натомість, як розповів керівник Патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець, він «прийшов у поліцію щоб убезпечити людей від п’яних водіїв».

«Перший крок боротьби з цим збільшення штрафів! Такий соціальний проект, як цей, патрульна поліція буде підтримувати, щоб люди задумалися. Я хочу щоб люди більше його поширили», – додав Міхалець.

«Важливим було відзняти та передати емоції людей. Адже дійсно є проблема – якщо штрафи не допомагають, то може таке відео допоможе», – додав Юрій Паливода.

Відео: КУРС

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.