Ціла маршрутка не помітила тіло убитої Ірини Мукоїди: оприлюднено запис з відеореєстратора

Тернопільська інтернет-газета “Про все” отримала зі своїх джерел відеозапис з із відеореєстратора маршрутки, яка того ранку їхала Вишнівцем. Із 10-ти хвилинного відеозапису варто звернути увагу на відео із 3-ї хвилини. Перегляньте уважно.

На відеореєстраторі виставлена точна година – 5 година 50 хвилина, коли він заїхав до Вишнівця. Світлий день. І ніхто не завважив ні з пасажирів маршрутки, що біля центральної дороги лежить тіло.

Сьогодні керівник поліції Тернопільщини Олександр Богомол також поширив інформацію з приводу розслідування вбивства у Вишнівці. Далі від першого лиця:

Не хочу, але пишу. Розумію, що це найефективніший спосіб апелювати брехунам та казкарям. Для людей додам дуже коротку інформацію. Хто аналізує факти, а не збирає слухи, мене почує і це для них:

1. Ніж – він був вилучений на місці, його дослідили генетики і лише судові експерти зможуть оцінити чи саме цим ножем вбили Ірину. І стверджувати, що це не саме той ніж, тому що так сказав підозрюваний, можна, але не варто. Можна і помилитись. Поліція ж не підтвердила, що цим ножем вбили, ми сказали, що на ножі, який вилучили біля тіла є днк жертви і підозрюваного.

2. Місце вбивства – знову таки висновки комплексних медичних, цитолігічних, трасологічних, імунолігічних, грунтознавчих, генетичних, дактилоскопічних, можливо вже і фоноскопічних експертиз зможуть це підтвердити чи спростувати.

Стверджувати, що всі мешканці Вишнівця робили експеримент і зразу ж бачили тіло на обочині дороги можна, коли знаєш про те, що можеш побачити. Але навіщо писати, що “девочка появилась на обочине” о 7 годині, якщо його(тіло) виявили біля 6.40, а на записах віодеореєстратора, який ми надали київським друзям ми бачимо тіло о 5.51. Сьогодні відео буде в мережі. А так і пояснюється факт, коли десятки авто і людей проходили та їхали повз місце події та не бачили потерпілої. А можливо і хтось і бачив та побоявся сказати.

Читайте також  13 ножових поранень в живіт: З’явились деталі жорстокого вбивства 29-річної українки в Єгипті

3. Допит неповнолітнього підозрюваного – всі слідчі дії зафіксовані на відео, на якому зрозуміло стан Васі, його батька та всі інші обставини. Компетентні правозахисники розберуться чи були порушення зі сторони поліції при цьому, коли ознайомляться із матеріалами. Більше нічого коментувати не буду, лише скажу одне – прозорість роботи поліції дозволяє всім зробити висновки по подіях, однак давайте не будемо піаритись на вбивстві.

р.S. Сьогодні допитали як свідка Ігоря Красноперу. На жаль будь-якої інформації, окрім слухів, що йому поскидали люди на стіну, надати не зміг. На місці події не був. Обставин справи окрім слухів не знає.

Отримав відповідь на головне питання, яке його цікавило – чому на похороні жертва була без нігтів і був здивований, що під час розтину тіла у справах про вбивства судові медики здійснюють зрізи нігтів для фіксації піднігтьового матеріалу для подальшого екcпертного дослідження.

На відео 3 хв 38 секунд, або 5.51.11 на часі відеореєстраторва.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.