Директор Бурштинської ТЕС, котрий вчора потрапив у жахливу автокатастрофу, знаходиться в реанімації

6 липня близько 8.00 ранку на автодорозі “Івано-Франківськ – Львів” в селі Ямниця трапилась смертельна ДТП.

Зіткнулися “Деу Ланос” і “Фольксваген Пасат”. Водій “Деу” загинув на місці ДТП.

За кермом автомобіля “Фольксваген Пасат” був директор Бурштинської ТЕС Андрій Шувар.Наразі, він з різного роду політравмами перебуває у лікарні.

Як стало відомо Фіртці з власних джерел, в Андрія Шувара досить серйозні травми обох ніг, зламано чотири ребра, сильний забій грудної клітки та черевної порожнини. Вчора йому зробили операцію.

Наразі потерпілий перебуває в реанімаційному відділенні обласної клінічної лікарні.

Як відомо, загиблим водієм в ДТП є 27-річний мешканець Богородчан – гравець футбольного клубу “Оскар” Роман Стоцький.

Довідка:

Андрій Шувар – за фахом інженер-теплоенергетик, здобув освіту в Національному університеті “Львівська політехніка” та Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу.

В енергетичній галузі працює 20 років, пройшов професійний шлях від чергового електромонтера електричного цеху до начальника зміни станції, начальника електричного цеху Бурштинської ТЕС. З 2005 року обіймав посаду директора ДТЕК Добротвірської ТЕС. З 2014 року – директор Бурштинської ТЕС. Депутат Івано-Франківської облради від ВО “Батьківщина”.

Увійшов до десятки кращих топ-менеджерів України за результатами “Рейтингу найбільших. Кращі менеджери України”, який провів Інтернет портал Delo.UA в 2014 році.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.