Ще поховати не встигли, а в ресторанах гримить музика: дубенчани обурені, як місцеві розважальні заклади «плюють» на жалобу

 2 липня, о 5 годині ранку у військову частину А 1519, що у місті Дубно, привезли тіло 36-ти річного військовослужбовця – Герасимчука Леоніда Даниловича. Цього разу із ротації він повернувся в домовині.

Попри рекомендації місцевої влади не влаштовувати забави у ці дні, з 1 по 3 липня, бо на Дубенщині ховатимуть земляка, який загинув у зоні АТО, в одному із ресторанів біля автовокзалу у райцентрі влаштували спражню забаву – з танцями, музикою на всю вулицю та ще й салютом. Про це у соцмережах написала обурена місцева мешканка Ксенія Галицька.

«Сьогодні серед ночі в місто привезли з війни у домовині військовослужбовця. Завтра його дубенська земля на віки візьме у свої обійми. Формально у ці дні в нашому краї жалоба. А насправді… музика рубає, а вчора ще й салюти в небо впускали. Мені бракує слів. Там дорогу ціну платять, щоб тут був мир і танці-шманці. Але ж має бути якась людська гідність. Я не кажу, щоб ви сьогодні зі своїх домівок приспускали прапори (у кого вони є), не говорю й про те, щоб чорні стрічки вплітали в волосся, але ж не так…Танцюєте?!… танцюйте. Поки не усвідомите, що насправді в нас в країні війна, не буде толку. Побороти ворога ще треба в голові…», – написала обурена жінка.

У коментарях ще одна дубенчанка Тамара Ворон підтвердила, що «гуляння були знатні, на сусідніх вулицях було чутно, а феєрверк був такий потужний, що пес мало інфаркту з переляку не отримав».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.