Службовий роман: Зірка “Кварталу 95” Володимир Зеленський зраджує дружині з відомою актрисою! (ФОТОдоказ)

Російська актриса Оксана Акіньшина та український актор Володимир Зеленський разом зіграли у фільмі “Стерпиться-злюбиться”, проте двох колег, схоже, пов’язує не лише робота.

Папарацці бачили, як, відпрацювавши епізод, зоряна пара сіла в авто Оксани. Як виявилося, вони поїхали подалі від знімальної групи – просто прогулятися. Ці зустрічі поки можна вважати невинними, але репутація у Оксани Акіньшиною в цьому сенсі не сама позитивна. Вона – дівчина вільна, приваблива і відкрита для всього нового, а ось у Володимира Зеленського в Україні є законна дружина, якої може дуже не сподобатися поява такої суперниці. Для Оксани після недовгого піар-роману з Олексієм Воробйовим актор може здатися цікавим варіантом. Як стверджує одне з російських видань, Володимир Зеленський потрапив в поле зору зірки фільму Стиляги зі зрозумілих причин. Зараз Зеленський активно миготить у телевізорі, веде всілякі фестивалі, вже знявся в головній ролі в продовженні Службового роману і навіть зіграв Наполеона в новій комедії Ржевський проти Наполеона.


А от дружина, за чутками, ніколи не була на першому місці для Володимира. Вона кілька років перебувала з дитиною за багато кілометрів від Зеленського, а його це анітрохи не хвилювало.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.