Українців ШОКУВАЛИ ЦІНИ на гарячі путівки до Туреччини і Єгипту! Цифри, які доводять до істерики!

Кияни у розпал літа полюють за дешевими путівками на море. Вартість гарячих закордонних турів багатьом не по кишенях. Тижневий відпочинок до Туреччини обійдеться у 7-10 тис. грн на одного. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів туристичний менеджер Ольга Косміна, – передає Корупція Інфо

Вона продає по 10-15 путівок щодня.

“Для кінця червня це дуже мало, – говорить Ольга. – Люди економлять на відпочинку. Хапають путівки в Єгипет, бо ціни шoкують. За 8 тисяч гривень зараз можна відпочити у 5-зірковому готелі. Але з дітьми я б туди їхати не радила. Там спека до 45 градусів”.

За словами менеджера, Туреччина цього року трохи подорожчала. Але гарячі путівки можна знайти за дуже привабливими цінами.
“Зараз у турецькому Кемері відпочивати дешевше, ніж у Кирилівці. За 7 тисяч гривень можна купити путівку у 4-зірковий готель. Користуються попитом Чорногорія і Болгарія, – кажуть у тур агентстві. – Через безвіз багато туристів полюють на дешеві тури до Європи. Але халяви дуже мало. В Іспанії, аби відпочити сім’ї з дитиною треба щонайменше $ 1 тис. У тур входить переліт, проживання в готелі, сніданки і вечері”.

Діти до 2 років відпочивають безкоштовно.

“З дітьми вигідно летіти в Емірати. До 12 років за проїзд не платять, – говорить Ольга. – Вчора продала круїз по Карибських островах за 40 тисяч гривень. Батьки купували для молодят на подарунок. Крім незабутнього медового місяця, отримають американську візу на 5 років”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.