ТОП-5 випускних, про які хочеться швидше забути

Ми зібрали самі незвичайні, скандальні та трагічні випускні вечори

В Україні пройшла низка випускних вечорів. В цьому році колишні школярі масово не купалися у фонтанах, не влаштовували гонки на автомобілях, але вже традиційно змогли виділитися своїми незвичайними нарядами.

Знай.ua вибрав п’ять найнесподіваніших ситуацій, які відбувалися на випускних, за останні 10 років.

1.На автобусі по кладовищу

Це найсвіжіший випадок з нашого списку. Кілька днів тому в Черкасах четверо школярів, після святкування випускного, викрали рейсовий автобус «Богдан» і вирішили покататися. Молоді люди відправилися на викраденому транспорті у Чигирин, але доїхати до нього не змогли.

Не впоравшись з керуванням, учні заїхали на цвинтар і пошкодили шість могил. Після чого вони вирішили замести сліди злочину, і спробували спалити автобус.

На даний момент, за словами правоохоронців, двоє «горе-крадіїв» затримані, ще двох продовжує шукати поліція.

2.На випускний у труні

Ще один випадок пов’язаний ні з кладовищем, але з труною стався в Америці. 17-річна мешканка штату Нью-Джерсі Меган Флагерті приїхала на випускний бал до своєї школи на катафалку в труні. Під’їхавши до місця призначення, хлопець Меган допоміг їй вийти з труни. Перед шокованими однокласниками вона з’явилася у вечірній сукні та з квітами в руках.

За словами дівчини, вона вирішили попрощатися таким оригінальним чином з навчальним закладом, тому що планує в майбутньому стати директором компанії з надання ритуальних послуг.

3.Випускний з різаниною і стріляниною

Також в цьому місяці трагічно закінчився випускний бал в одному з сіл на Миколаївщині. Один з місцевих жителів щось не поділив з випускниками і вирішив їх провчити. Ближче до півночі він разом з друзями повернувся до кафе, де святкували випускний, і влаштував бійку.

Читайте також  Дуже чорний гумор: випускниця приїхала на бал… у труні! (відео)

Молоді люди, які приїхали на «розборки» були озброєні битами і розбитими пляшками. Всього їх було близько 20 осіб. Під їх гарячу руку потрапили батьки випускників, які в цей час перебували поруч з кафе. В результаті постраждало 9 осіб, двоє з яких з ножовими пораненнями знаходяться зараз у важкому стані.

За словами поліції, були застосовані не тільки ножі, але і вогнепальна зброя. Хоча, на даний момент, ніхто з нападників не затриманий.

4.Смертельний випускний

 

Майже десять років тому стався ще один трагічний випадок, який закінчився смертю одного з учнів. У селі Варяж Львівської області святкували випускний. Вечір пройшов відмінно, школярі самі написали сценарій і всі були у гарному настрої після такої культурної програми.

Після того, як всі розсілися за столи, кілька людей вийшло на вулицю. Серед них був і 16-річний Іван Сухоручко. Коли з’явився УАЗ ніхто не звернув на нього увагу, так як автомобіль їхав повільно. Але раптово машина збільшила швидкість і Іван опинився під колесами. Він навіть не встиг скрикнути. На покалічених ногах і грудях залишилися сліди від шин.

В УАЗі знаходилося двоє людей: п’яний водій і його друг, який був за кермом. До сих пір ніхто не знає, як це все могло статися.

5.Скандальне плаття

 

У 2012 році всі українські ЗМІ писали про школярку з Павлограда Настю Фоменко, яка прийшла на випускний в дуже відвертій сукні. Суспільство відразу розділилося – хтось хвалив її за сміливість, а хтось засуджував за відсутність смаку і вульгарність.

За словами самої Насті, весь наряд обійшовся їй у 60 гривень, за сам пошив мамина подруга грошей не взяла. До слова, батьки дівчини також ледь не постраждали через її вбрання. Місцевий чиновник  назвав таку сукню розбещенням малолітніх і хотів звільнити маму Насті.

Читайте також  “Прийшов, ліг спати, а на наступний день…”: Трагічна смерть юнака після випускного вразила Україну

 

На щастя, для «модниці» все закінчилося добре. Після цього випадку дівчина стала відома не тільки в своєму місті, а й по всій Україні. Зараз вона продовжує вчитися на філолога і час від часу дає поради молодим школяркам, що найкраще одягнути на випускний.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.