Із шефом – можна. Франківські водії теревенять по телефону

Водій маршрутки в Івано-Франківську розмовляє по телефону за кермом. На це порушення посакрживался користувачка Анастасія Половинко в офіційній групі управління транспорту та зв’язку у соцмережі.

“35 маршрут, їхала з дитиною з вул.Коновальця на Каскад (вул.Симоненка). 20:15-20:40. У салоні присутня реклама (не сфоткала, бо була з дитиною на руках), водій пів шляху говорив по телефону. Коли мій терпець урвався, зробила йому зауваження. Він не відреагував. Зробила ще одне, він спитав, чого я до нього пристала. Я пояснила, що згідно ПДР та Правил пасажирських перевезень, водію заборонено розмовляти по телефону, коли він перебуває за кермом. На зупинці “На околиці” він труб ку поклав, але за кілька секунд йому знову почали дзвонити. Я знову ВКОТРЕ зробила зауваження і пригрозила поліцією, – обурюється користувачка. – Виправдовувався, що йому дзвонить шеф (при цьому поворот на вул.Симоненка виконував однією рукою, бо другу тримав з телефоном коло вуха!). Скажіть мені будь ласка, скільки ще водії будуть нехтувати правилами і безпекою пасажирів??? Скільки потрібно зробити зауважень, щоб водій на них відреагував??? Де, блін, той сервіс?”.

У коментарі під дописом провідний спеціаліст Управління транспорту і зв’язку міськради Василь Кузюк відреагував: ” Я особисто перевіряв маршрут 35 у вечірній час, у 22:30 від легенди ще можна доїхати до каскаду! стосовно Ваших зауважень і пропозицій, передамо їх перевізнику хай проводить профілактичні розмови з водієм чи адмін стягнення. + акт і штраф за сьогоднішній день на 35 маршрут за відсутність чи несправність GPS-обладнання”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.