Тепер на відпочинок до Болгарії потягом: з Івано-Франкіська до болгарського курортного міста почав курсувати поїзд

Тепер з Івано-Франківська на відпочинок до Болгарії можна поїхати потягом.

Вчора попрямував потяг зі Львова до курортного містечка Варна, який проходитиме і через міську станцію, повідомляє Франик.

Як відомо, даний потяг курсує давно – це Мінськ – Варна. Просто сьогодні до нього причепили додатковий вагон – сполученням Львів – Варна. З Івано-Франківська даний поїзд буде відправлятися у 8:55, а до Варни прибуватиме наступного дня приблизно о 10:30.

Сьогодні, 15 червня пасажири вперше поїхали потягом, щоправда не дуже багато – із 36 місць, які є у вагоні заповнено було тільки дев’ять. Працівники укрзалізниці кажуть, що поки багато людей ще не знають про потяг, тому надіються що наступного разу буде не так мало пасажирів.

Завідувач квитковими касами Любов Жураківська каже, що поїзд відправився сьогодні, а ще має їхати 25 червня. А там по три рази кожного місяця. Відомо, що вартість повного квиточка для дорослої людини становить 2,400 гривень, а дитячий 1350 гривень.

Завідувачка зауважує, що наразі ціна на квиточок не є стабільною, тому що все залежить від курса євро.

Як додає голова “Укрзалізниці” Войцех Балчун зауважує, що сьогодні Укрзалізниця запустила нове сполучення Львів – Варна, який проходитиме через Івано-Франківськ та Чернівці. І додає, що на черзі інші сполучення міст з країнами Євросоюза. А все тому, що тепер Україна має безвіз і тому поїздки для українців мають стати зручними. Особливо на пляжі сонячної Болгарії.
З Івано-Франкіська до Болгарії тепер можна дістатися потягом

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.