У мережі з’явився фільм-переможець міжнародного фестивалю Fashion Film Festival, знятий івано-франківською школою мистецтв (відео)

У мережі опублікували короткометражний фільм «Pre-Order», який здобув перемогу на міжнародному фестивалі Fashion Film Festival– у номінації «Ігрове короткометражне кіно».

Gat35PAkuSc

Чорно-білий фільм «Pre-Order», створений івано-франківською школою мистецтв «LEDi» та відомим модельєром Nata Meta, нещодавно здобув перше місце на міжнародному фестивалі Fashion Film Festival в номінації «Ігрове короткометражне кіно».

Довідково:

Fashion Film Festival – це міжнародний фестиваль короткометражних фільмів про моду, метою якого є висвітлення актуальних питань в сегменті моди, нових креативних ідей та рішень, формування тенденцій та трендів шляхом аналізу думки глядачів. Девіз фестивалю: «Шляхетна місія модного кіно – змінювати світ на краще».

Фільм «Pre-Order» був знятий в Івано-Франківську спеціально для фестивалю «FFF-2015». Загалом організатори отримали 11 кінострічок з України,Франції та США.

Нагородження фільму відбулося 29 січня 2016 року в м. Києві, в Будинку Кіно. До складу журі увійшли авторитетні представники кіноіндустрії: Сергій Рахлін – відомий кінокритик (Hollywood Foreign Press Association), Олександр Копєйкін – режисер, оператор, продюсер, Олена Фетисова – режисер, сценарист, продюсер.


Режисер – Павло Валько.
Оператор – Володимир Моргунов,
Звукорежисер та звукове оформлення – Ігор Хименець .
Автор сценарію та модельєр колекції одягу – Nata Meta.
Адміністратор фільму та художник по гриму – Василина Павлюк.
Актори – учні школи мистецтв «LEDi».
Нагородження відбулося 29 січня 2016 року в м. Києві, в Будинку КІНО
До складу журі увійшли:
Голова журі – Сергій Рахлін – Hollywood Foreign Press Association.
Член журі – Олександр Копєйкін – режисер, оператор, продюсер.
Член журі – Олена Фетисова – режисер, сценарист, продюсер.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: