На Тролейбусній у власній квартирі вбили молодого чоловіка

В Івано-Франківську знайшли мертвим молодого чоловіка.

Як відомо зі щотижневої оперативної наради у міського голови Руслана Марцінківа, вбивство трапилося вчора, 12 червня в одній із квартир будинку на вулиці Тролейбусній, повідомляє Франик.

Згодом з’ясувалися всі подробиці цієї справи. Вчора, вночі 29-річний власник квартири разом зі своїм 34-річним товаришем розпивали спиртні напитки. Після цього між чоловіками виникла словесна перепалка, яка переросла у конфлікт. Тоді, як зазначив начальник прикарпатської поліції Віктор Шкутов, розлючений гість взяв до рук предмет, який ззовні був схожий на льодоруб із дерев’яною ручкою і наніс ним потерпілому масу ударів.

Внаслідок власник квартири отримав закриту травму грудної клітки живота, тазу та їх органів, множинні переломи ребер, перелому обох кісток передпліччя справа, клубової кістки справа з розривами печінки, крововиливами  в м’які тканини, травматичного шоку. Тож чоловік помер на місці події.

Без ознак життя молодого потерпілого знайшов його батько, коли зайшов у помешкання.  Він відразу подзвонив у патрульну поліцію Івано-Франківська. На той момент зловмисник скрився з місця вбивства.

Однак працівникам поліції вже через кілька годин вдалося затримали злочинця в порядку статті 208 КПК України та було повідомлено про підозру у вбивстві.

На даний час вирішується питання обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Отже, зловмиснику інкримінують кримінальне правопорушення вчиненого згідно статті 121 Умисне тяжке тілесне ушкодження Кримінального Кодексу України.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Слідство все ще триває.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.