“Я не везу таких, як ти”, – у Коломиї водій відмовив у проїзді бійцеві АТО (відео)

У Коломиї деякі водії і надалі по-хамськи відмовляються безкоштовно перевозити бійців АТО. Так, нещодавно у неприємну ситуацію потрапив боєць Володимир Чопик.

nkontrol_kolom_1702

«Водій рейсу Коломия-Яківка кричав, що не перевозить таких, як я. Коли я врешті заплатив за проїзд, він продовжував кричати. Врешті повернув гроші», – розповів Народному контролю Володимир.

«Мій тато вже є непризовного віку, але йому вистачило сміливості піти на війну добровольцем. Це вимагає поваги, а не хамства. Будь-який учасник АТО заслуговує на те, щоб його права, надані державою, дотримувалися», – додає донька бійця Наталія Чопик.

Те, що водії дозволяють собі вкрай грубе ставлення до «атівців» – уже звичне явище, – визнає і голова спілки учасників АТО Коломийщини.

«Часто водії автобусів говорять, що вони нас на війну не відправляли. Тому ми інколи просто не показуємо своє посвідчення. Навіщо?», – каже голова спілки учасників АТО Коломийщини Володимир Кобилецький.

Водії ж рейсу Коломия-Яківка заперечують звинувачення, кажуть, що жоден із них такого собі не дозволяє.
Водночас в обласному управлінні промисловості, транспорту та звʼязку журналістам «Народного контролю» пообіцяли відреагувати на ситуацію та поспілкуватися з водіями та перевізником рейсу Коломия-Яківка.

«Будемо з’ясовувати, яким було порушення. І тоді вирішуватимемо: чи давати просто попередження, чи розривати договір із перевізником», – заявив начальник управління промисловості, транспорту та зв’язку Івано-Франківської ОДА Наталія Міненко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: