Жepтви ГЕЛЬ-ЛАКУ! Витрать хвилину і прочитай, ти повинна знати про це!

Я в шoцi… а я ж завжди фарбую нігті гель-лаком….

Про гель – лак вже чули всі, і майже всі його наносили на свої нігті. Вони в тренді і це НЕ дивно, адже гель – лак може тримаються на нігтях 2 – 3 тижні, навіть довше, але так як ніготь відростає, то доводиться міняти манікюр. Проте почало надходити багато скарг від дівчат, що після зняття лаку нігті дуже погано виглядають, слабшають, ламаються, шаруються.

Ми вирішили розібратися чому ж відбувається, і як оздоровити свої нігті.

Гель – лак сам по собі НЕ сохне, тому нігті сушать під ультрафіолетовим світлом, під час сушіння лак « вплавляется » в верхній шар нігтьової пластини. Коли лак знімається, то природно разом з цим верхнім шаром нігтьової пластини, і так відбувається кожен раз, коли ви перефарбовувати нігті.

По цьому приводу серед фахівців існує багато суперечок  на скільки такий манікюр безпечний.

Одноголосно фахівці кажуть, що після двох манікюрів з гель – лаком потрібно 3 місяці перерви.

Порушення нігтьової пластини – це НЕ все, про що потрібно знати, коли ви наносите гель – лак, є ще кілька НЕ незначних факторів.

1. Ультрафіолетове світло лампи, яким сушиться гель – лак дуже aгрeсивний до шкірі, краще використовувати спеціальні рукавички, які захищають шкіру, особливо важливо для тих, у кого на руках є родимки. Ультрафіолет може навіть викликати опік, а в гіршому випадку paк шкіри.

2. На нігтях як мінімум 3 шари, а в основному навіть більше 4 – 5 шарів, так як крім лаку використовується ще база і топ,тому в нігтьову пластину НЕ виходить достатня кількість повітря, і пересушується, від цього нігті також ламаються і шаруються.

Читайте також  В Івано-Франківську приймають заяви на зміну місця голосування

3. Для того, щоб зняти лак використовується спеціальний засіб, і як ви напевно вже знаєте потерти ваткою з розчином НЕ досить, потрібно тримати цей агресивний розчин під фольгою, він нагріватися і вбирається в ніготь, уявіть як він від цього страждає.

Я не сперечаюся, краса вимагає жертв, але варто чи воно того… Але якщо ж ви НЕ можете робити перерви в три місяці, то подбайте про нігті іншим способом. Спосіб досить банальний, але дієвий, харчуйтеся правильно, добавляйте в свій раціон більше жирної риби, яєць і сиру. Вам також потрібні вітаміни: залізо, цинк, вітамін С.

Якщо ви все ж зважилися на перерву, то після зняття лаку пострижіть нігті коротко, роботу по дому робіть в рукавичках, хоча б перші 2 – 3 тижні. Кожен день втирайте в ніготь і кутикулу масла, можна жожоби, абрикосове і оливкове. Можна покривати нігті лаками з протеїновим комплексом, це лікувальний лак.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.