У Франківську на “стометрівці” загадкові жовті чоловічки у масках вивантажили велетенський контейнер. ФОТО, ВІДЕО

Приблизно о 10 годині вечора на вул. Незалежності без жодних пояснень і попереджень раптово з’явилася група людей у жовтих костюмах, схожих на костюми хімічного захисту, і в масках.

Жовті чоловічки неабияк заінтригували франківців, що прогулювалися “стометрівкою” і відпочивали на літниках. Незнайомці відповідей на запитання не давали. “Чому в масках, що відбувається?” – стривожено розпитували перехожі.

Згодом на пішохідну “стометрівку” приїхали автокран і вантажівка з великим жовтим контейнером. На перехресті Незалежності і Шашкевича техніка зупинилася, кран зняв загадковий конейнер з вантажівки і поставив на “стометрівку”. Люди в жовтому керували діями кранівника, не пояснюючи нічого допитливим очевидцям події. Перехожі губилися в здогадках: “Що там? Чи відкриють? Слона привезли? Може, сепари? Зомбі? Знімають рекламний кліп? Мистецька акція?…” Зо дві сотні франківців знімали загадкових жовтих чоловічків на смартфони і чекали розв’язки.

Але так і не дочекалися: автокран поїхав зі “стометрівки”. Люди в жовтому поспішно покинули місце услід. Дивний жовтий контейнер залишився на площі. Охочі фотографувалися на його фоні, хтось постукував по стінках, але загадка залишилася нерозгаданою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.