Шок: під Дніпром горе-батьки самі спалили і втопили тіло шестирічної дочки

Раніше Vgorode повідомляв, що під Дніпром батьки втратили свою шестирічну прийомну дочку. Криворіжці запевняли поліцію, що дівчинка вийшла в туалет під час поїздки, але батьки не пам’ятають, чи сідала  Аміна назад в авто. В результаті, за їхніми словами, пропажу малятка помітили тільки на вокзалі. Однак, сьогодні стало відомо, що ж насправді сталося з Аміною.

Як повідомляє видавництво, батько дівчинки зізнався в скоєному вчинку, але мати як і раніше наполягає на версії зі зникненням дитини. Однак, за словами батька, пошуки дівчинки можна закінчувати, адже тіло Аміни вони самі спалили в тазу в Миколаївській області, куди спеціально і поїхали.

Як відзначили джерела “Першого міського”, дитина перебувала на гормональних препаратах, які приймала через маленький зріст. За словами батька, дівчинка ввечері випила чергову дозу ліків, але вранці більше не прокинулася. Щоб не привертати увагу спецслужб до того, що трапилося, пара облила тіло дитини бензином і спалила в тазу в лісопосадці Миколаївській області. Останки вони склали в пакет і втопили в найближчій водоймі.

Як з’ясувалося, заяву про зникнення дівчинки горе-батьки подали, щоб усунути питання про зникнення дитини. До пошуків Аміни залучили чи не все місто і поліцейських.

Зараз місце, де втопили останки тіла дівчинки, досліджують водолази, але чи знайдуть вони їх – невідомо.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.