В «ДНР» знайшли найдорожчий у світі позашляховик

За даними видання «ТопЖир», у самопроголошеній «ДНР» очевидці помітили позашляховик Bentley Bentayga, який вважається найдорожчим у світі автомобілем подібного класу.


Про це інформує replyua.net. Зокрема, у матеріалі зазначається: «Ми ще не встигли повідомити про Bentley Bentayga у місті Дніпрі, як отримали листа від читача «ТопЖир» з темою «Вітання з ДНР». Автор вклав досить цікаве фотозображення.

Засоби масової інформації почали припускати, що мова йде про той самий Bentley Bentayga, який в окупованому Донецьку можна було побачити минулого року восени. Щоправда, на той час автомобіль мав номери німецької реєстрації. Марку автомобіля Bentley Bentayga прийнято вважати найдорожчим та найшвидшим серійним позашляховиком в світі. Вартість основної версії Bentayga варто 300-350 тисяч американських доларів. Щодо потужності автомобіля, то вона становить 608 кінських сил. Розгін до 100 кілометрів на Bentayga можна зробити за 4.1 секунди.

Раніше стало відомо, що самопроголошені ватажки терористичної «ДНР» їздять на автомобілях з однаковими номерами, які вони забрали у місцевих мешканців.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.