Педофіл на Дніпропетровщині травмував 4-річну дитину

Співробітниками криворізького дитячого садка були виявлені травми в інтимних місцях у маленької дівчинки, яка ніяк не хотіла зізнаватися, хто зробив з неї таке.

Про страшні сліди, залишені на тілі дитини педофілом, розповідає сайт Перший міський.

Дивні потертості в області статевих органів у чотирирічної дівчинки виявила медсестра дошкільного закладу, коли купала малу. Після того як вона забила на сполох, в ситуації стали розбиратися поліцейські, а фахівці у справах дітей тепер розшукують матір потерпілої.

Дівчинка спочатку не хотіла говорити, звідки у неї «там» травми. Але потім із соромом зізналася: її чіпав дядько, який з мамою живе. Співробітники дитсадка відразу ж викликали швидку і подзвонили в поліцію. Завідуюча розповідає: намагалася про все повідомити матері, проте додзвонитися до неї не вийшло. Каже, що у жінки досить часто змінюються номери телефонів.

Дівчинку оглянув дитячий гінеколог місцевого перинатального центру. За повідомленнями поліції, медики внутрішніх пошкоджень у постраждалої не виявили.

Батьки дитини не живуть разом, але у них є дві дочки: старшій п’ять років, а постраждала і того менше, всього чотири рочки. Коментарів матері отримати не вдалося, а ось батько розповів, що навіть здогадується, хто міг зробити з дитиною таке. Він стверджує, що його колишня дружина любитель випити і досить часто змінює місце проживання і чоловіків.

У службі у справах дітей Металургійного району кажуть: швидше за все, горе-матір позбавлять батьківських прав і передадуть опіку над дівчатками татові. Сім’ю після такого кричущого випадку обов’язково поставлять на облік.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.