“Била та тикала носом у підгузки”: у Туреччині няня-українка знущалася над дитиною (відео)

12 травня у турецькому Мармарисі заарештували сумчанку за знущання над дитиною. Українка працювала за кордоном нянею. Мати потерпілого малюка помітила на синові синці і вирішила встановити камери.

Про це повідомили “Сумські дебати“.

“Сумчанка Надія Шаповал працювала нянею в родині, яка проживає у Стамбулі. Жінка приїхала в Туреччину 2016 року як туристка. Нелегально влаштувалася в агентство з підбору персоналу. 4 місяці тому до агентства звернулася уродженка Дніпра Маріанна. Жінка вийшла заміж за турка і народила сина. Відтоді родина живе у Стамбулі. Її чоловік знайшов роботу в іншому місті. Тому Маріанна вирішила найняти няню, щоб та допомагала їй виховувати маленького Ямана. Агентство порекомендувало Надію Шаповал. Няні виділили кімнату в будинку. Платили 500 доларів на місяць. Тиждень потому Маріанна лягла до лікарні на операцію. Перед цим вирішила встановити камери спостереження”, – розповіла мати потерпілого хлопчика.

Жінка підозрювала няню в поганому ставленні до дитини. У Ямана з’явилися на тілі синці. Хлопчик став нервовий. Відмовлявся залишатися вдома один із Надією. Коли Маріанна вийшла з лікарні, переглянула записи. Вона жахнулася. Няня кожного дня лупцювала дитину. Хлопчика тикала носом у брудні підгузки. Дитина кричала і плакала. А жінка продовжувала знущатися. Одного разу, коли хлопчик спав, Надія мacт.рб.вaлa в його кімнаті.

Маріанна викликала чоловіка і показала йому запис. Однак Шаповал щось запідозрила і втекла. Подружжя заявили в поліцію. Незабаром з’ясували, що “няню” бачили в Мармарисі. Там вона влаштувалася покоївкою до місцевого готелю. Чоловік Маріанни особисто поїхав до Мармариса, аби допомогти поліцейським затримати Надію. Маріанна із сином вирушила до лікарів. У дитини з’явилися свіжі гематоми. Хлопчик був у стресовому стані. Дитина кілька днів не могла сходити в туалет. Боялася, що її битимуть підгузками.

Читайте також  На західній Україні вранці зафіксували землетрус на глибині 3 кілометри

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.