Ось чому Україна переможе

Окупація Криму та війна на Донбасі тривають вже понад три роки. Але скільки б ще не палахкотів вогонь боїв, завершення буде одне – Україна переможе. Історія завжди повторюється – нацистська Німеччина програла у Другій світовій війні, фашистська Росія програє у війні з Україною.

Відомий український політик та дисидент Левко Лук’яненко раніше прогнозував цілковитий розвал Росії після поразки у війні.

«Всі імперії рано чи пізно розвалюються. Така доля, тим більше, не може оминути Росію. З давніх давен ця держава формувалася войовничим народом, об’єднаним не на традиційній для Європи племінній основі, як, наприклад, українці, а на такій собі мисливській ідеї. Вони не думали, як облаштувати свою територію, де зорати й посіяти, а лише про те, що і де вполювати, де захопити нові землі… Це, здавалося б, абстрактні теорії, але вони важливі для розуміння процесу», – каже пан Лукяненко.

Першу фазу розвалу Російська (тоді вона називалася Радянська) імперія зазнала у 1991-му, коли з її складу вийшли 14 союзних республік. Протягом наступних років уже в автономних республіках Росії підростала й мужніла національна інтелегенція. Саме вона стане тим чинником, який започаткує другу фазу розвалу – вихід автономій зі складу Російської Федерації. Цей процес міг розпочатися дещо пізніше, але Володимир Путін (далі – Путлер) своєю недолугою політикою його прискорив. І дуже суттєво!

«У підсумку на території нинішньої Росії утвориться кілька республік. І, до речі, для тієї частини, яку умовно можна назвати Московщиною, це буде позитивний момент. Англія свого часу була великою імперією, але коли розпалася, то не стала жити гірше, а може й навпаки – ще краще. Так буде й з Московщиною. Нарешті там займуться собою – переорієнтують мислення від завоювання до наведення порядку», – доводить дисидент.

Читайте також  Кримський міст тріснув, так і не дочекавшись відкриття (фото)

Ще один фактор, який вказує на перевагу України над Росією – економічний ріст. В той час, як в Росії через постійні війни і санкції економічна ситуація все більш погіршується, то Україна почала виходити з кризи і показує все впевненіше зростання. За офіційними даними, в третьому кварталі 2016 року реальний ВВП України зріс більш, ніж очікувалося – на 2% проти прогнозних 1,6%, за рахунок зростання інвестицій, що і стало ключовим фактором для відновлення економіки.

Виробництво в ключових галузях припинило падати і почало відновлюватися, перш за все, за рахунок промисловості, сільського господарства і металургії. Згідно зі статистикою, за 10 місяців 2016 року в економіку України надійшло 3,1 млрд дол. прямих іноземних інвестицій, що на 41% більше, ніж у 2015 році, з них 2,2 млрд дол. надійшли в країну в результаті докапіталізації банків акціонерами.

Саме економічне диво прискорить перемогу України над країною-агресором.

Що найважливіше – зараз в Україні на наших очах зароджується нове, сучасне суспільство. Скільки талановитих людей розкрила армія. Як гриби після дощу ростуть громадські організації. Вони поки що не такі впливові, багато суєти, мало компетенції і можливостей, але все приходить з часом. Дорогу здолає той, хто йде.

А що у Мордорі? Окроплення «святою водою» автозаків, блокування сайтів, пам’ятники людожерам, нескінченне брехня світу і самим собі. Тож сумніву нема – перемога буде за Україною та українським народом!

За матеріалами:

http://news.finance.ua/ua/news/-/392088/ekonomika-ukrayiny-2017-bilshe-zrostannya-i-menshe-inflyatsiy

https://www.obozrevatel.com/politics/52986-levko-lukyanenko-ukraina-peremozhe-rosiya-rozvalitsya.htm

http://glavcom.ua/columns/zavoduk/chomu-ukrajina-peremozhe-u-viyni-z-rosijeyu-386454.html

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: