У Франківську в церкві, де сповнюються мрії, розпочинається дев’ятниця за віднайдення роботи і благословення праці

В Івано-Франківську біля Чудотворної Ікони Матері Божої Ласкавої Станиславівської, яка знаходиться у храмі св. Івана Хрестителя на вул. Микитинецькій, розпочинаються молитви за віднайдення роботи і благословення праці.

Окрім Чудотворної Ікони в церкві знаходиться ще одна унікальна реліквія — мощі св. Хосемарії Ескріви, який по смерті прославився чудами благословення праці.

“Люди, які переступають поріг святині отримують унікальне благословення з однієї сторони через материнську опіку Ласкавої Божої Матері, а з іншого, через заступництво цього великого святого. Окрім подвижницького життя, св. Хосемарія прославився глибокими богословськими працями на тему покликання мирян, тому св. Папа Іван-Павло ІІ окрім визнання святости, приєднав св.Хосемарію до найбільших Вчителів Церкви. Після його відходу до вічності, на базі вчення св.Хосемарії, була складена чудова дев’ятниця до святого, у намірі пошуку роботи та благословення праці, через яку багато безробітніх отримують працю, чи покращення умов праці”, – розповідає настоятель храму отець Володимир Вінтонів.

В храмі св. Івана Хрестителя, за посередництвом Матері Божої Ласкавої та св.Хосемарії, люди постійно вимолюють чуда зцілення, вирішення сімейних проблем та віднайдення роботи. Завдяки цьому феномену малесенська дерев’яна будівля на березі Бистриці, посеред людей отримала назву ЦЕРКВА, ДЕ СПОВНЮЮТЬСЯ МРІЇ.

Запрошуємо Вас до цього дивовижного місця, щоб Ваші мрії сповнилися. Бог відкриває двері Ваших сподівань. Все розпочнеться в понеділок, 24 квітня, о 18.00

Приходьте із друзями на вул. Микитинецьку до храму св. Івана Хрестителя. Тут Чудо чекає на Вас.

Нагадаємо, минулого року папа Франциск надав іконі Привілей Повного Відпусту.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.