Церква, де збуваються мрії: В Івано-Франківську чудотворна ікона подарувала ще одній жінці омріяну вагітність

Молитва біля ікони Матері Божої Ласкавої Станиславівської, що в храмі Іоана Хрестителя на вулиці Микитинецькій, продовжує творити дива.

Як розповідає настоятель храму отець Володимир Вінтонів, один-єдиний раз відвідавши Чудотворну Ікону, що дарує діточок, жінка завагітніла

Вкотре публікуємо свідчення щасливої сім’ї.

“Мене звати Аня. Хочу подякувати Ласкавій Матінці Божій за те, що у мене під серцем зачалося нове життя. В 19 років я вийшла заміж. Шлюб взяли в церкві. Подружжя виявилося невдалим. Чоловік пив, бив, гуляв і зраджував. Після року домашнього пекла я розвелася з ним.
Після того довший час боялася підпустити до себе чоловіків, однак, через три роки зустріла справжнє кохання свого життя. Я вже з ним дев’ять років. Однак, ніколи не вдавалося завагітніти.
Коли почула про чудотворний образ Богородиці, який знаходиться в дерев’яній капличці на околиці мого міста (я проживаю в Івано-Франківську), я з великою надією пішла туди. І прийшла саме коли починалися молитви за дар материнства! Це Ласкава мене туди привела! Після науки отця Володимира, я підійшла з ним порозмовляти. Розповіла усе. Священик порадив залишатись на молитвах і паралельно подати заяву в церковний суд, щоб він уневажнив мій старий шлюб і я могла причащатись і сповідатись. Однак я від знайомих чула, що це досить клопітка і марудна справа, на яку в той час у мене не було часу. Чесно кажучи мені було боляче повертатися до тих п’янок, скандалів, бійок.
Тож я придбала собі образок Матері Божої Ласкавої і пішла додому. Кожного вечора, лягаючи спати і прокидаючись, я брала його до рук і молилася молитву до Ласкавої. Це ввійшло у повсякденну звичку.
Дні пливли-пливли, аж якогось дня я збагнула, що менструації немає. Може затримка? Я вирішила покищо нічого не казати чоловіку. Пройшов місяць, пройшов другий… Гінеколог підтвердила мої сподівання: “Ви вагітні”, — сказала вона. Виявилося, що я завагітніла саме в ту ніч, коли один-єдиний раз прийшла до Ласкавої.
Я безмежно дякую тобі, Матінко Божа! І не випускаю образочка зі своїх рук. Дай мені щасливо виносити і народити дитинку!”.

Читайте також  “Диво” на передовій: “загиблий” боєць повернувся на 8-й день свого зникнення, — соцмережі

В понеділок 24 квітня 2017 року о 18.00, в храмі св. Івана Хрестителя в Івано-Франківську по вул. Микитинецькій розпочинається дев’ятниця за дар материнства-батьківства.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: