Радянську актрису вбив власний п’яний син (фото)

Виборзький районний суд Санкт-Петербурга засудив Петра Зав’ялова до восьми років колонії суворого режиму за вбивство матері, актриси Олександри Зав’ялової. Вирок судді чоловік вислухав байдуже, тільки сумно посміхнувся родичам і підставив руки конвоїрам, щоб його забирали.Про це повідомляє «Інтерфакс» в понеділок, 10 квітня.

Адвокат Зав’ялова Валентин Пишкін повідомив, що буде оскаржувати рішення суду. «Мій підзахисний не визнає провину і ніяк не пов’язує себе з цими подіями», — наводить його слова kp.ru.

Розгляд справи Зав’ялова почався 21 вересня 2016 року. Тоді підсудний відмовився визнати провину у вбивстві актриси. За словами адвоката Валентина Пушкіна, його підзахисний не пам’ятає вчинення злочину.

Звинувачення у вбивстві було пред’явлено 40-річному Зав’ялову 8 лютого. За версією слідства, в ніч на 3 лютого він, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вдарив свою матір ножем. 79-річна жінка померла на місці від отриманої травми. Це сталося за день до дня народження Зав’ялової.

Олександра Зав’ялова — заслужена артистка Росії. Вона знялася в таких 14 фільмах, як «Тіні зникають опівдні», «Люди на мосту», «Альошкіна любов», «Білі одягу», «Чекайте листів», «Зустріч біля старої мечеті», «Хліб і троянди» і «Клятва Гіппократа».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.