Мешканцям Івано-Франківська видадуть спеціальні картки для знижок в магазинах (ВІДЕО)

Івано-франківським інвалідам першої групи, багатодітним, малозабезпеченим сім’ям, ветеранам ОУН-УПА, репресованим та людям похилого віку з меншою за мінімальну пенсією місцева влада видасть так звані «картки франківця». За допомогою них можна буде купити продукти харчування першої необхідності зі знижками. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на Телеканал 402.

За словами заступника міського голови Богдана Білика, «картка франківця» діятиме у спеціальних магазинах на вулицях Стуса, Тролейбусній та Бельведерській. Знижка становитиме 8, 10, 15%. Не факт, що за знижкою будуть доступними всі види м’яса чи субпродуктів, але ті, які найбільше користуються попитом, будуть точно. Те саме стосується хліба.

У першій хвилі картки обіцяють роздати близько семи тисячам франківців. Списки складають у департаменті соцполітики на основі власного реєстру та відомостей пенсійного фонду.

«Картки франківців» запрацюють протягом квітня, коли всі їх отримають. У майбутньому посадовці хочуть розширити категорії людей, яким належить така картка. Крім того, збільшать обсяг послуг, до прикладу, додадуть знижки в аптеках.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.