В Крихівцях п’яна жінка на BMW X5 збила трьох людей, серед яких патрульний поліцейський (фото)

Сьогодні  на Крихівецькій трасі трапилося ДТП з потерпілими. Автомобіль BMW на шаленій швидкості збив трьох людей, серед яких один патрульний.

Як коментує прес-секретар патрульної поліції Микола Гурак, екіпаж патрульних зупинив автомобіль, який порушив правила дорожнього руху для складання європротоколу. В цей момент зі сторони Лисця на шаленій швидкості їхав автомобіль BMW X5. Він зачепив двох чоловіків і патрульного інспектора та зник з місця пригоди.

Усіх трьох чоловіків ушпиталили, один з них знаходиться в дуже важкому стані, інспектору патрульної поліції робитимуть термінову операцію, третій учасник пригоди отримав незначні травми.

Автівку, яка спричинила ДТП, вдалося затримати в Лисці. За кермом BMW уже був чоловік, проте свідки ДТП переконували, що за кермом під час автопригоди перебувала жінка. Водій розповів, що пересів за кермо автівки за проханням дружини, яка зателефонувала йому і попросила про це. Під час затримання вона сиділа поруч водія і мала явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, що вулиця Крихівецька ― у трійці найаварійніших доріг міста.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.