Лікарі розповіли, як пиво впливає на чоловічий організм

Пиво позитивно впливає на організм чоловіка, якщо не зловживати напоєм. Однак надмірне вживання може спровокувати серйозні недуги.

Про це повідомляє видання Lady Health, інформує Обозреватель.

За словами медиків, у пиві містяться дріжджі, тому воно багате амінокислотами, вітамінами групи В і багатьма мікроелементами. Пиво є двояким продуктом у сенсі шкоди і користі, а те, як пиво впливає на чоловічий організм, визначається лише дозами, у яких його вживають.

Міф про те, що пиво є дуже калорійним і сприяє відкладенню жиру в області живота, вельми перебільшений. Калорійність пива насправді менша, ніж у молоці або виноградному соку, але тут питання скоріше стосується дози напою. Навряд чи ми можемо випити 1-2 літри молока в день, а ось пива – будь ласка, та ще й вприкуску з рибкою, сосисками, ковбаскою, крекерами.

У принципі, пиво є корисним напоєм, оскільки вариться із натуральних продуктів і вбирає у себе їхні корисні властивості. Сучасними вченими, у результаті багатьох досліджень, було виведено безпечну кількість вживання пива. Важливо щоб спирту в напої було максимум 1 грам на кілограм ваги людини. Це означає, що людина з вагою 80 кілограм може випити приблизно 2 літри неміцного пива. Це, звичайно ж, має бути не кожен день, в іншому ж випадку всю користь напою затьмарить пивний алкоголізм.

Але пиво не є панацеєю. Всі його корисні властивості перекреслюються алкоголем, якщо вживати його безмірно. Регулярне вживання пива у великих кількостях пригнічує вироблення тестостерону, стимулюючи продукування естрогену – жіночого статевого гормону. Зовні це проявляється у відкладанні жиру в області сідниць, стегон, живота, а також грудних залоз, у результаті чого чоловіча фігура стає схожою на жіночу.

Читайте також  Це називається жити по-новому: опубліковано текст оновленого трудового кодексу, він ніби з області фантастики

Естроген сприяє пригніченню чоловічої статевої функції, що з часом загрожує слабкістю ерекції, а також розвитком імпотенції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.