Хто дав ляпаса Чорновол: дівчина, що вдарила депутата, ховає обличчя

Дівчина, яка вдарила депутата Тетяні Чорновол, приховує обличчя, побоюючись потрапити “під статтю”. Про це повідомляє “КП в Україні”.

Своє обличчя дівчина ховає під балаклавою, ім’я не говорить. Вона знає, що за напад на народного обранця можна потрапити під статтю.

За словами Вікторії Мамотюк, яка була присутня при скандалі, з дівчиною, яка вдарила Чорновол, вона ближче познайомилася вже після інциденту.

“Ми розговорилися, і вона розповіла, що її чоловік воював на сході в батальйоні “Айдар”. Вона теж хотіла воювати. Разом з чоловіком пішла у військкомат, але їй відмовили за станом здоров’я, – розповідає Вікторія. – Їй 35 років. Вони двоє – з Бахмута Артемівського району Донецької області. У сім’ї росте двоє дітей: дівчинці сім років, хлопчику – два рочки. З самого початку блокади вони знаходяться на редутах, підтримують протест”, – розповіла вона.

Чоловікам на редуті в “Кривому Торці”, за словами співрозмовниці журналістів, довелося утримувати дівчину, щоб вона не вдарила Чорновол грунтовніше.

При цьому в самому штабі блокади “Кривого Торця” поскаржилися: “Шкода, що Чорновол не вдарили важким предметом, а тільки рукою”.

Нагадаємо, депутат Чорновол отримала ляпаса від учасниці блокади ОРЛДО.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.