Франківці стартують з телепроектом про екстремальні мандрівки. ФОТО, ВІДЕО

В Івано-Франківську презентували телевізійний проект – тревел-програму з переважанням екстриму від Романа Кишакевича та Мар’яни Юсипчук. Програма “Extеmе team” виходить в ефір на 402 Каналі цього тижня. Також її викладатимуть в інтернет.

Програма про подорожі, яку знімають франківці, – як для тих, хто має намір податися в мандри, щоб знайти щось цікаве і несподіване, так і для тих, хто любить віртуальні мандрівки, зазначив Роман Кишакевич.

“Ведучий з екстріму”, як називає сам себе режисер і герой програми, сам любить експерименти і завжди шукає екстриму в подорожах. В першому випуску, який знімали упродовж трьох днів виключно в Карпатах, – лижні трюки, квадроцикли, джампінг з мосту в Яремчі. Решту цікавинок Роман не відкриває – тримає інтригу.

Активну частину тревел-сюжетів доповнює “культурна” – про культурні цінності міст та цікавинки на маршруті розповідає ведуча Мар’яна Юсипчук. Маршрути складені в такий спосіб, щоб були цікавими молодим людям із 500 гривнями в кишені, додає Мар’яна. В програмі розкажуть також, де зупинитися на ночівлю чи що поїсти.

 

“У першому сезоні ми склали список із 25 завдань, які плануємо виконати в різних містах. Серед них – стрибнути з парашута, політати на вертольоті, на повітряній кулі, кататись на квадроциклі і таке інше”, – каже Роман Кишакевич. Тож другу програму запланували зняти на Львівщині, зокрема в Трускавці – із гелікоптерами та повітряними кулями.

Перший сезон планують знімати в Україні, в подальшому робитимуть програму також і на європейських локаціях.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.