Як спокусити чоловіка

Мистецтво спокушання – гра, без якої відносини між чоловіком і жінкою були б нудні.

З давніх часів красуні винаходили рум’яна і духи, фарбували волосся і нігті, тягнули корсетами талії, йшли на найрізноманітніші прийоми, щоб завоювати серце кавалера.

Що ж подобається в жінках сучасним лицарям? Якими прийомами можна привернути чоловічі погляди і утримати свого єдиного?

Одягнися!

Народна мудрість «по одягу зустрічають» залишається вірною до цього дня. Чоловікам подобаються жінки в спідницях і красивих платтях. Одяг повинен підкреслювати твої достоїнства і приховувати недоліки, але не повинен бути викликаючим. Не потрібно одягатися за принципом «чим відвертіше, тим краще». Дуже відкриті руки і ноги часто виглядають вульгарно і привертають увагу зовсім не тих чоловіків!

Куди загадковіше міні виглядає спідниця до коліна з розрізом, який прочинить захопленому погляду твої ніжки в тонких панчохах. Особливо якщо вони схрещені в спокусливій позі «нога на ногу».

Відкрийся!

Для більшості чоловіків сексуальні всі частини тіла жінок, які зазвичай закриті. Покажи красивий вигин своєї шиї, піднявши волосся у високу зачіску. Якщо ти щось відкриваєш, значить, інше повинне бути закрите: з водолазкой або кофтиною з горлом можеш надіти спідницю коротшу, хочеш відкрити плечі і область декольте – поклопочися про те, щоб спідниця була по коліна або нижче.

Пахни!

Духи – частина твого образу. Запах, який асоціюватиметься у чоловіка тільки з тобою, повинен гармонувати з твоєю зовнішністю. Вибирай аромат, який найближче по духу твоєму темпераменту, способу життя. Хочеш залишити про себе романтичні враження – використовуй духи з квітковим ароматом, витонченим і легким, трошки солодким і дуже жіночним.

Духи фатальної жінки мають аромат Сходу, насичений, важкий, пряний, терпкий, дуже жіночний і плотський. Це аромати мускусу, амбри, сандалового дерева або іланг-іланга, імбиру, коріандру.

Читайте також  Дата вашого весілля: ймовірні проблеми і важлива порада

Загадуй!

В основі спокушання лежить інтрига. Голос, жести, твоя поведінка в цілому повинна говорити про таємницю. Млосний бархатистий голос розташовує чоловіка до спілкування і дає волю його фантазії.

Додай до цього те, що чоловіки теж люблять вухами. Комплімент, зроблений м’яким, млосним голосом, – ще один штрих в твою користь.

Для спокушання бажаного чоловіка застосовуй «магнетичний» погляд: подивися спочатку через плече чоловіка, далеко за нього, а потім переведи погляд на його очі. Твої зіниці розширяться, це додасть погляду загадковості.

Також можеш використовувати прийом «віртуальне ласо». Уяви, що у тебе в роті ласо. Дивлячись чоловікові в очі, на видиху уявляй, як воно тягнеться з твого рота прямо до його шиї, а на вдиху – як ти тягнеш бажаний об’єкт до себе. Повір, це діє!

Фліртуючи, використовуй психологічні методи для встановлення контакту. Під час бесіди непомітно для нього копіюй його рухи і жести – це метод «дзеркального віддзеркалення». Чоловік бачитиме в тобі себе і швидко почне довірятися.

Торкайся!

Чоловіки люблять добрих і веселих жінок. Щира усмішка, сміх і жарти викликають прихильність до себе будь-якого співбесідника. Не варто на побаченні розповідати обранцеві про свої проблеми і скаржитися на долю. Ти повинна бути для чоловіка святом і відпочинком, а не головним болем!

Пам’ятай: найдієвіша сексуальність – завуальована. Для спокушання можна і потрібно використовувати всі жести: сигарета, келих вина, пряди волос допоможуть тобі в цьому.

Торкнися його руки ніжно і в той же час неначе випадково. Цей жест дасть йому зрозуміти, що тобі хочеться його торкатися і ти чекаєш у відповідь реакції.

Поводься розкуто, але не вульгарно. Дай зрозуміти чоловікові, що в його суспільстві тобі дуже добре. Компліменти приймай з вдячністю, не соромлячись їх, покажи, що знаєш собі ціну.

Читайте також  “У бусi, який вiз наших заробiтчан до Польщi, на швидкостi вiдлетiло колесо. Усi 12 пасажирiв загuнyли. Крім мене, я тоді отримав знак”

Знай міру!

Бойове розфарбовування замість макіяжу ще жодного чоловіка не приводило в захоплення. Використовуй натуральні відтінки тіней, а яскраву губну помаду заміни на блиск з ягідно-фруктовим, смачним ароматом.

Не плутай спокушання із розпустою, будь розкутою і веселою, але не напористою… І найголовніше – будь собою!

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.