Серце крається. В ковдрі та поліетиленовому пакеті знайшли живе немовля(фото)

Маленького хлопчика, загорнутого в ковдру і покладеного в поліетиленовий пакет, виявила медсестра на лавочці в коридорі медичного закладу.

Зараз немовля перебуває в дитячому відділенні, а правоохоронці встановлюють батьків дитини. Про це повідомляє прес-служба Покровського відділу поліції.

Сьогодні вранці медсестра Покровської ЦРЛ побачила в коридорі пакет. Жінка вирішила, що хтось його забув, але підійшовши ближче, почула як з пакету доносяться якісь звуки. Медпрацівниця розгорнула згорток і побачила всередині немовляти. Схвильована жінка одразу повідомила про свою знахідку в поліцію, а дитину віднесла в дитяче відділення.

У лікарню відразу вирушила слідчо-оперативна група Покровського відділу поліції. Прибувши до дитячого відділення, вони побачили хлопчика, загорнутого в простирадло, ковдру і дитячу куртку. Поруч з немовлям знаходилася пластикова пляшка з  дитячою сумішшю. Ніяких записок поруч з дитиною не виявлено.

Лікарі оглянули хлопчика і встановили, що він народився 3-5 днів тому, при зовнішньому дослідженні дитина здорова, вага її становить 2,935 кг.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена ​​опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці розшукують батьків дитини і можливих свідків події. Горе-батькам за цей вчинок загрожує не тільки позбавлення батьківських прав, але і тюремний термін – до 5 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.