Мер-корупціонер…. ще два протоколи за корупційні правопорушення прямо в лікарні (фото+відео).

На міського голову Івано-Франківська управлінням захисту економіки складено ще два протоколи за корупційні правопорушення.

Цього разу працівники УЗЕ “відвідали” Руслана Марцінківа у лікарні, де він лікує спину, інформує кореспондент Фіртки.

Справа річної давнини, коли міські депутати голосували за виділення коштів переможцям міні-грантів, серед яких є ГО, де засновником значився теперішній очільник міста.

Тоді, нагадаємо, перемогли ГО «Центр розвитку міста» та ГО «Родина», які отримали 30 тисяч гривень на друк дисків про Івана Франка.

Сам міський голова складання протоколів називає політичним переслідуванням і спробою дискредитувати його, як мера міста.

До слова, за даними сайту youcontrol, в засновниках і керівниках ГО «Центр розвитку міста» по сьогодні значиться дружина Руслана Марцінківа Оксана Марцінків.

Нагадаємо, що кілька днів тому правоохоронці намагалися вручити адмінпротокол меру в його кабінеті, проте той поспішив покинути приміщення. Через це працівники УЗЕ попрямували за мером вулицею. Такі дії правоохоронців Марцінків розцінив як політичне переслідування і назвав роботу УЗЕшників політичним замовленням “зверху”. Правоохоронці такі звинувачення відкидають.

Нагадаємо, 13 лютого міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків поскаржився, що до нього навідались працівники ДЗЕ із понятими. Він назвав це політичним переслідуванням.

Як з’ясувалось, правоохоронці навідались через порушення закону “Про запобігання корупції” щодо неповідомлення НАЗК про суттєву зміну майнового стану, як того вимагає закон.

Міський голова придбав автомобіль SKODA OCTAVIA2016 року випуску за 468 742 гривень, але “забув” внести її в Е-декларацію.<

За повідомленням Р.Марцінківа, покупку здійснено за кошти, які отримані, як кредит у ПАТ «Кредо-банк», а також від продажу автомобіля “Daewoo Lanos” (ЗАЗ TF 6940, 2011 року випуску).

До слова свій попередній автомобіль, міський голова продав за  4 тисячі доларів.

Читайте також  Луценко анонсував ще більш масштабні операції по затриманню корупціонерів

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.