ТЦК доведеться масово йти на фронт: у Кабміні вирішили залишити їх без роботи – буде інша мобілізація

В Міноборони є ідея, щоб зробити застосунок “Резерв+” онлайн-ТЦК, щоб всі послуги, які є в ТЦК можна було отримати через додаток. Про це повідомила журналісту УНН заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко.


Зокрема, планується, щоб через застосунок можна було оформлювати відстрочку для багатодітних сімей та студентів.

“Ми думаємо про те, щоб запустити добровільне направлення на ВЛК за запитом людини, щоб не ходити брати папірець. Ми думаємо запустити онлайн-рекрутинг, якщо людина хоче мобілізуватися добровільно, а також відстрочку для багатодітних сімей та студентів. Взагалі в нас ідея в тому, щоб зробити “Резерв+” онлайн-ТЦК, щоб всі послуги, які є в ТЦК можна було отримати через “Резерв+”, – розповіла Черногоренко.

За її словами, частину послуг планують реалізувати восени, іншу через певний час.

Нагадаємо, через активність ЗСУ на кордоні оголосили евакуацію жителів Красноярузького р-ну Бєлгородської області. Після майже тижня з початку Курської операції українські воїни досягли значних успіхів.

Зокрема, станом на зараз близько 155 км² під контролем ЗСУ. Повідомляється також, що західні партнери допомагали планувати наступ на Курську область. Крім того, Міноборони рф видає старі відео за “успішні удари” по ЗСУ на Курщині, а Герасимов бреше Путіну про успіхи.

“Росія стягнула значні сили в регіон, але ЗСУ встигли досить добре закріпитися, і зараз наступ може перейти в позиційну війну (принаймні в напрямку Суджі). Також повідомляється, що ЗСУ зайшли в Мартинівку та Гордіївку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.