“Божий суд”: екстрасенси пояснили небезпеку дати 8.8.2024 та що не можна робити цього дня

Цього дня варто стежити за думками і бажати лише хорошого.

Езотерики заявляють, що вже завтра може здійснитись одне з біблійних пророцтв про Божий суд. Дзеркальна дата 08.08.2024 року, який в сумі теж дає вісімку, день коли кожен отримає те, на що заслуговує, додають астрологи. Адже вісімка – це цифра Сатурна, планети, що повʼязана з кармою. Потрійна вісімка означає – відповідальність у кубі.

Про це йдеться у сюжеті кореспондент ТСН Івана Воробйова.

Що каже нумерологиня про дату 8.8.2024
“Що посієш, те й пожнеш”, – ось таким коротким висловом астро-нумерологиня Дарʼя Тютюнник пояснює суть цього дня, який ще називають “брамою лева”. Утім боятися точно не варто, каже вона, адже в цей день можна змінити своє життя на краще. Закінчити незавершені справи, позбутися всього старого та непотрібного. Дуже важливо в цей день стежити за думками і бажати лише хорошого.

“У цей день дуже важливо сісти і проаналізувати взагалі своє життя. Якщо ви в цей день будете думати про якісь негаразди про якісь негативні моменти будете, не дай Боже, комусь бажати зла то це все вам повернеться”, – каже Дарʼя Тютюнник.

У цей день важливо та корисно попросити пробачення та пробачати самому. Восьма енергія повʼязана із грошима, розповідає Дарʼя, а тому в цей день можна спробувати покращити своє фінансове становище.

“Може бути багато нових пропозицій і це означає, що ви вірно йдете своїм шляхом і якщо вам будуть пропанувати в цей день якісь угоди взагалі якісь пропозиції потрібно казати так. Відкрити фінансовий потік можна зробивши донати”, – каже Дарʼя Тютюнник.

Екстрасенска каже, що це дуже енергетично потужний день
Це не звичайна дзеркальна дата, розповідає екстрасенска Марія Тиха. Адже якщо вісімки перегорнути вони утворюють знак безкінечності – символ трансформації, успіху і духовного зростання. Це надзвичайно енергетично потужний день, який несе багато нових можливостей не тільки для кожної людини, а й для країни в цілому. Водночас Марія застерігає.

Читайте також  "Каються та просять не саджати до в’язниці": як в Україні почали карати ухилянтів від мобілізації

“У цей день буде прийнято багато рішень саме військових, я впевнена, що буде стосуватися політики, допомоги і маємо думати звісно про те, що Росія дуже любить ці сакральні дати. Плюс-мінус у ці дати будуть обстріли. Тому що по датам я дивилась ось 8 мені не подобається і з 13 числа”, – каже Марія Тиха.

Чим більше гарних справ ви зробите в цей день тим більше приємних подарунків від Всесвіту отримаєте в майбутньому, каже екстрасенка. Радить у цей день загадувати бажання. Записувати їх на папері і зберігати цей лист увесь рік.

“Лев – це не тільки про гроші лев це більше про сім’ю про кохання. В цей день можна просити щось про себе, але будь ласка, все ж таки не про гроші більше про кохання про щось добре”, – каже вона.

Для покращення своєї карми в цей день добре допомагати літнім людям та тваринам. 8 серпня звертайте увагу на знаки – чим більше вісімок у цей день ви зустрінете в різних місцях: на годинниках, номерах машин, або вулиць, тим краще. Таким чином всесвіт демонструє, що ви на вірному шляху.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.