Пpем’єр Індії Мoді не витpимав і виcказав путіну все у вічі, того аж зацiпило

Подаємо мовою оригіналу:

Тетяна Висоцька


Щойно з задоволенням в прямому ефірі спостерігала, як прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді примусив путіна гніватися та йорзати на стільці – бо хтось в його присутності казав правду, хоч і закамуфльовану східними лестощами.

Моді поздоровив “дорогого друга” з блискучою перемогою на президентських виборах, порадів їх 17-й зустрічі за останні 10 років, і раптом почав говорити таке, що в присутності путіна, йому в лице ніхто говорити не наважується.

Нарендра Моді сказав, що дуже радий вчорашній розмові в особистій резиденції путіна, тривала п’ять годин “в домашній обстановці”.

Зокрема – розмові щодо України, яка відбулася у відкритому ключі, і сторони “з повагою ставилися до думки один одного і спокійно розмовляли”.

І тут почалося те, що примусило путіна розсердитися, що було видно з виразу його обличчя та виразних гримас:

– Будь-яка людина, коли помирають люди, особливо коли помирають ні в чому не повинні діти, відчуває біль, аж серце вибухає… (Це – явна відсика на вчорашній обстріл Охматдиту!)

Путін аж в обличчі перемінився після цих слів!
– Як ваш друг, я завжди казав: мир обов’язковий! – продовжував Моді. – Війна не є рішенням… Бомби та ракети не можуть забезпечити мир!

Моді сказав, що вчора він з путіним дійшов згоди, що треба “в будь-який спосіб встановити мир”, і що тепер Індія має “надію на майбутнє” та готова допомагати у цьому процесі.

Видно було, що путін при цьому почувався некомфортно, бо йому фактично в очі закинули агресивні дії проти України з його боку. Його обличчя говорило все, без жодних слів.

Після цього журналістів попросили вийти.

Читайте також  Арестович оцінив ймовірність нового вторгнення з Білорусі

Російська пропаганда зараз почне писати про успіх перемовин путіна з Моді, тому я вирішила переказати свої враження, щоб додати нові акценти в інформаційне поле.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.