Чекають світло і свобода: ясновидець назвав українцям рік та місяць закінчення війни

Жителям України знову дали надію на те, що жорстока та безглузда війна скоро закінчиться. Ясновидець назвав місяць і рік, коли наша країна зможе перемогти російських окупантів.

Як інформує “Today.ua”, багато екстрасенсів, тарологів та інших віщунів активно діляться власними прогнозами про те, які події чекають на українців у найближчому майбутньому, які міста більше за інших страждатимуть від дій рашистів і коли, нарешті, настане мир у наших містах. І новим передбаченням з цього приводу поділився ясновидець Андрій Дуйко.

У розмові з журналістами він розповів, що про напад РФ на Україну знав ще у 2013 році. І зараз бачить закінчення війни, яке відбудеться вже у перші місяці наступного року.

“Я думаю, що скоро війна закінчиться. І я думаю, що це станеться наступного року – у січні – на початку лютого”, – зазначив Андрій.

За словами Дуйко, кінець війни пов’язаний з підписанням якихось договорів. І цей момент може позитивно вплинути на життя в Україні. Ясновидець упевнений, що після перемоги на нашу країну чекає багато хорошого.

“Нашу країну чекають світло і свобода. Буде і економічне зростання, і покращення демографії”, – додав експерт.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.