20-річний чоловік прокинувся у лікарні без статевих органів: тепер з ним хоче “одружитися” його сусід

Чоловік прокинувся без статевих органів.

В Індії 20-річний чоловік звинувачує медиків та свого сусіда у тому, що йому без дозволу вирізали статеві органи.

Про це пише mirror.co.uk.

Як стверджується, 20-річному хлопцеві, якого називають лише Муджахід, сказали, що йому потрібно в лікарню, і відвезли до медичного коледжу Музаффарнагар у північному штаті Індії Уттар-Прадеш, де йому і зробили операцію. Йому дали анестезію, після чого 3 червня він прокинувся без геніталій, а іншого чоловіка, Омпракаша, звинувачують у тому, що він переконав лікарів медичного коледжу зробити операцію.

Моджахід із села Санджак стверджує, що Омпракаш погрожував йому протягом двох років, очевидно, намагаючись відібрати землю його родини.

“Він (Омпракаш) привіз мене сюди, і наступного ранку мені зробили операцію. Коли я прийшов до тями, мені сказали, що мене змінили з хлопчика на дівчинку”, – розповідає потерпілий.

20-річний хлопець стверджує, що тепер горе-сусід хоче з ним одружитись, щоб відібрати землю.

“Він сказав: Я змінив тебе з чоловіка на жінку, і тепер ти будеш жити зі мною. Я підготував адвоката і підготував для тебе судовий шлюб. Зараз я застрелю твого батька, і земля, яка належить тобі, буде на моє ім’я, а потім я продам її і поїду в Лакхнау”, – розповів Моджахід.

Поліція пообіцяла провести повне розслідування, в той час як біля медичного коледжу відбуваються протести з вимогою вжити заходів.

“Всі звинувачення, висунуті родиною і протестувальниками, будуть ретельно розслідувані, а проти винних будуть вжиті відповідні юридичні заходи”, – заявив старший офіцер поліції Музаффарнагара Рамашіш Ядав.

Стверджується, що цей випадок є частиною ширшої проблеми торгівлі органами в лікарні, де операції проводилися без згоди пацієнтів.

Читайте також  Пластуни Прикарпаття провели зустріч з воїнами АТО

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.