Друзі бізнесмена, убитого дружиною: “Сергій чекав, що вона повернеться, а Таня хотіла тільки грошей”

Красуня і господиня – на заздрість друзям. Кілька ударів ножем, два в живіт, під серце і в бік, і перед молодою жінкою – бездиханне тіло колись коханого нею чоловіка. Труп вона замотала в сміттєві пакети, сховала в коморі під першою полицею і полетіла в Єгипет, перед цим обчистивши сейф чоловіка на роботі.

Їй – всього 23. У минулому – зразкова мати двох дітей, відмінна господиня і красуня-дружина, на заздрість його друзям. Він – 37-річний власник одного з найпрестижніших салонів краси Рівного, талановитий перукар і бізнесмен, турботливий тато і люблячий до божевілля чоловік. Що стало причиною цього вбивства – встановлює слідство. Поліція схиляється до версії сімейного скандалу і вбивства в нападі агресії. Друзі сім’ї вважають, що поштовхом до цього стали гроші, які не дісталися б жінці, якщо чоловік залишився б живим.

З красунею Тетяною Сергій познайомився кілька років тому – обидвоє працювали в будинку побуту, вона – на першому поверсі, лагодження одягу, він – на третьому в перукарні. Не помітити доглянуту яскраву блондинку з величезними блакитними очима було складно – і Сергій, вже давно розведений, клюнув. Уваги Тані довелося домагатися довго, але все-таки закрутився роман, а чотири роки тому вони одружилися.

Спочатку все було добре. Сергію заздрили всі мужики – від дружини очей не відірвати, в будинку – чистота і затишок, діти доглянуті, а на стіл дружина накриває, як в кращих ресторанах. Сергій і сам знав, що дружина у нього – золото. А на чуже золото завжди охочі знайдуться. І сильно ревнував свою Танюшу.

Ще до весілля Таня відкрила бізнес на ім’я чоловіка-підприємця – ремонтувала сумки. – Клієнти її хвалили, від них відбою не було, – згадують знайомі. – Вона непогано заробляла. У Сергія ще тоді закралася думка – вона і без мене впорається, чи потрібен їй я? Народивши дитину, довго в декреті не сиділа – найняла няню, сама вийшла на роботу. Але останнім часом справи у неї пішли геть погано – брала гроші, а замовлення не виконувала. Клієнти скандалили, вона спокійно їх слухала … Щоб витягнути бізнес, взяла помічницю.

Сім’ю зруйнувала ревнощі. Незадовго до цього, розповідають, Таню як підмінили. Сергій не раз скаржився, що не впізнає свою дружину. Звичайно, помічав і її проблеми на роботі. А там кажуть, що у Тані все частіше траплялися депресивні настрої, вона навіть хотіла накласти на себе руки. Через що – незрозуміло. Але неодноразово кричала чоловікові, що вб’є себе. На той час у пари вже народився другий син.

Читайте також  “А чого ти хотів? Я ніколи тебе не любила. Не треба мені тебе і твоєї дитини!”: а Сергій ще думав, що материнство змінить вeрeдливу дружину

– Одного разу включила газ в квартирі і сиділа з дітьми, чекала смерті, – розповідає друг Сергія. – Тоді без попередження в гості зайшла сестра – вимкнула конфорки, мізки промила. А ще Таня, за чутками, своєю любов’ю обдаровувала не тільки чоловіка. Дізнавшись про зраду, Сергій закотив скандал, пішов мститися тим же методом. З тих пір вони сипали взаємними звинуваченнями – Таня звинувачувала в зраді його, Сергій – її.

– Він дійсно один раз їй на зло зрадив, але більше не повторював і розкаявся в цьому, – зазначає один друг сім’ї Сергій. – А вона, скаржився Сергій, зраджувала часто. Через це вони і роз’їхалися вісім місяців тому. Діти залишилися жити з Танею. Оформляти розлучення офіційно не поспішали. Сергій час від часу приходив до дітей, попутно влаштовуючи Тані скандали – то її з одним бачив, то з іншим. При тому повертатися до блудної дружині не хотів.

– Казав, що не може пробачити її, – відзначає друг убитого. – Я йому – ну так відпусти її тоді, нехай робить, що хоче. Але відпускати він теж не хотів. Я його не міг зрозуміти в цьому. Думаю, він і сам себе не міг зрозуміти. А Таня мені говорила – повернулася б, якби він робив якісь кроки. А він просто чекав, що вона сама приповзе на колінах. І дико ревнував.

Таня на правах все ще законної дружини вимагала у нього гроші. Сергій на дітей давав, але оплачувати її капризи не поспішав. А Таня любила закордонні курорти … Пару місяців назад заїхала до нього додому, переночувала. А на ранок Сергій, кажуть друзі, не дорахувався грошей – нібито двох тисяч доларів. На них його дружина злітала чи в Єгипет, то чи до Туреччини. Адже Таня була впевнена – половина грошей чоловіка по праву належать їй.

– Які вони твої, квартира – моя, бізнес теж, ти прийшла до мене боса, простоволоса, і хочеш половину забрати, – дивувався Сергій. І відмовляв. А ще – затаїв образу, мало того, що обікрала, так ще і не попередила тоді, куди зникла.

Ангел з закривавленими крилами. Коли Таня полетіла на відпочинок, Сергій забрав її бізнес. По приїзду сказав, що більше вона там не працює – і почав віддавати за неї борги незадоволеним клієнтам.

Читайте також  Ці шкідливі продукти насправді корисні для дітей!

– І у неї почала збиратися образа, – зазначають знайомі. – Самооцінка падала, але сюрпризи продовжувала влаштовувати – одного разу поїхала до мами в село, залишивши дітей на няню, а потім Сергій дізнався, що вона там гуляла з якимось залицяльником. Ще до недавніх пір навіть друзі Сергія, обговорюючи їх скандали, були на боці його дружини – замучив її Серьога своїми ревнощами. А сам-то – далеко не ангел.

– Таня мене переконувала, що Серьога щодо її зрад все вигадує, мовляв, у нього якась параноя почалася, – зазначає один із знайомих. – І знаєте, дивлячись в ці наївні очі, я їй повірив, подумав: Таня – такий ангел, добра, мила, скромна, не пощастило їй з чоловіком. Сергій і пофліртувати з іншими жінками любив, і принизити її при всіх міг …

Торік подружжя навіть злітало разом до Туреччини, але склеїти розбиту сімейне чашу не вдалося. Вранці 8 лютого Сергій зателефонував на роботу – запитав, чи відкрили його працівниці салон. І сказав, що вже їде. Дорога від його будинку до салону займає 10-15 хвилин на машині, але там він так і не з’явився. Зате в салон прийшла Тетяна з дітьми – приміряти штани. Попросилася в каптерку, де сейф.

– Дивимося, а у Тані руки в крові, – згадують дівчата-перукарки. – Запитали – що з руками? Відмахнулася – м’ясо різала, і випадково ножем по руці потрапила. Попросила ще їй поріз промити і забинтувати.

У каптерці Таня відкрила сейф ключами. Їх, підозрюють друзі, вона взяла у мертвого чоловіка, так як сам Сергій ніколи нікому їх не давав. Ну або знайшла в його будинку, який виявили перевернутим догори дном. А гроші були – недавно Сергій продав квартиру і машину. Сам знімав житло, ходив пішки, або добирався на маршрутках і таксі. Мріяв купити приміщення під салон краси – поки він його винаймав. Але грошей не вистачило, а власник хотів продати терміново. Тому Сергій вклав гроші в бізнес друга (той відкрив ломбарди) і в якусь піраміду. Піраміда рухнула, гроші пішли в нікуди.

– Купувати своє житло він не поспішав – хотів на цих грошах заробити ще більше, – зазначають друзі.

Читайте також  «Вона мене обкрутила, обдурила, приручила. Як у неї це вийшло, я не розумію»

Із сейфа Тетяна могла забрати, за словами друзів Сергія, 9 тисяч доларів і золото. Золото – застава за вкладені в ломбарди гроші. Більше, швидше за все, на той момент у Сергія грошей не було. Вискочила з каптьорки …

– Штани-то хоч підійшли?

– Ні.

– Так піди, віддай.

– Нема часу, – викликала таксі, схопила дітей і поїхала.

По приїзді додому Тетяна викликає свою маму – доглянути за дітьми, і їде. Опівночі з Борисполя відлітає до Єгипту – по путівці, купленій за тиждень до трагедії. На наступний день Сергія кинувся шукати друг – не виходить на зв’язок, та й на роботі не з’являється.

Дітей можуть віддати в дитбудинок. У квартирі оперативники застали тещу Сергія, яка доглядала за півторарічним і трирічним синочками Сергія і Тані, і ще своєю дитиною, з якою приїхала до доньки. Де зять – жінка не знала. Спочатку оперативники не помітили нічого підозрілого …

– Але заглянувши разом з другом зниклого в комору, побачили під нижньою полицею ногу, – відзначають в поліції. – Труп жінка замотала в чорні сміттєві пакети.

У заброньований заздалегідь готель в Єгипті Тетяна так і не приїхала.

– Вона вбила Сергія перед самим від’їздом – може, і не планувала повертатися? – Зазначають друзі. – Він говорив, що вона листується з якимись закордонними “женихами” – один з Німеччини, другий – з Туреччини.

У той день сусідка чула крики “Рятуйте, убивають!”. Постукала – ніхто не відкрив. Вирішила – звичайна сварка. Крики з тієї квартири було чутно часто.

Поліція обґрунтовано вважає головною підозрюваною у вбивстві Сергія його дружину. Діти поки залишаються у сестри Тетяни – для них шукають сім’ю, згідну доглядати за малюками – шкода віддавати в дитбудинок. Батьки Сергія взяти їх на виховання не можуть – батько сильно хворіє, навіть на похорон не прийшов, мати вже в похилому віці. А маму Тетяни, за словами знайомих, саму можуть підозрювати в співучасті у вбивстві. Також у Сергія залишився старший син від першого шлюбу.

ОФІЦІЙНО. Зараз поліцейські встановлюють місцезнаходження жінки. У скоєнні злочину підозрюється дружина вбитого. Відкрито кримінальне провадження за статтею “умисне вбивство”, триває досудове розслідування. До речі, поліція розглядає ще одну версію. Підозрювана спочатку вкрала гроші, а вже на наступний день під час сварки через ці гроші вбила чоловіка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.