Долар різко рвонув вгору: банки та обмінники знову змінили курс валют

Курс валют в банках 12 червня 2024 року!

Крім внутрішніх подій на поведінку нашого валютного ринку цього тижня істотно вплине рішення ФРС США щодо відсоткових ставок. Засідання американського регулятора з цього питання заплановано саме на сьогодні – 12 червня.

Саме тому, як ми могли вже помітити, з 10 і по 12 червня на нас чекають нові, потужніші, ніж перед засіданням ЄЦБ, валютні ралі по парі євро/долар на зовнішніх ринках. Це негайно відбиватиметься на курсі євро в Україні. Є припущення фінансових експертів, що цього разу ФРС США все ж таки вирішить відсоткові ставки не змінювати, але нервування на ринку буде сильним.

Курс валют в обмінках 12 червня 2024 року!

Крім цього, вже традиційно на поведінку нашого валютного ринку та настрої всіх його учасників впливатимуть такі події як обстановка на фронті, регулярні атаки росії на цивільну та критичну інфраструктури України, засідання правління НБУ з облікової ставки, яке пройде вже завтра, наближення Саміту миру у Швейцарії, а також нарада глав держав G7 (13−14 червня в Італії), де обговорять підтримку України, притягнення до відповідальності рф, використання її заморожених активів для допомоги нашій країні.

Також, ми повідомляли чим потрібно поливати орхідею, щоб вона почала пишно цвісти.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.